bencede c4 ile 307 aynı araç sayılırlar ama c4 de esp olduğunu bilmiyodum , bendeki 307 de yok ve virajlarda biraz hızlı girdiğinde hemen kafayı bırakıyo , aurisi bilmiorm ama 307 den kötüyse cidden kötüymüş :D
Printable View
1 serisi yada 3 Serisi yok mu =)
4 teker kayması arabanın nasıl bir avantaj olabilirki?
focus iyidir heralde:d
Focus sınıfında referanstır ve 4 teker kayınca gazı bıraktırsın çizgisne otururur, avantajı daha önce de yazdığım gibi, araç kontolden çıkınca kontrolü daha kolay sağlanmaktadır. Kontra vermene bile gerek kalmaz çünkü konta verecek yön yoktur =)) önden yada arkadan kaymasından çok daha iyi olduğu tüm otoriterler tarafından zaten kabul edilmiş ve orta sınıfta yol tutuşta referans olarak görülmüştür üretidiği yıldan beri. Tabi kişilerin kullanım tarzları farklı olabilir. Benimde aracım yaptığım değişiklikleden önce, yerine göre önden ve arkadan kayma eğilimleri gösterebiliyordu şimdi ise limitleri zorladığımda dört teker kayıyor ve bunun avantajını bizzat yaşıyorum! Umarım allah kötü bir tecrübe yaşatmaz...
Hiç kullanmadım son kasasını fakat tüm aylık haftalık yerli yabancı dergilerden okuduğum kadarıyla yazdıkların içerisinde Focus acık ara lider.
yeni focus çok iyi ama leonda yola güzel oturuyor sanırım leonun yol tutuşu golf ve a3 e benzerdir...
Ford Focus Sedanla Hb arasında fark varmı yol tutuş için
Bide Astra G yani Classic kasamı daha iyi yol tutuyor yoksa Astra H mi Yeni Kasa mı ?
hatch kasalar her zaman daha iii yol tutar, astra da g ler bayağa iii...
Leon icin yol tutus kotu diyorlardi yeni lerllnde degismistir belki
Yeni Lancia Delta yol tutuşu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
307 ile C4 lerin yol tutuş konusunda aynı platformu kullanmalarına rağmen alakaları yok. Ama en çok merak ettiğim C4 vs Focus
neden impreza 1.5 yada 2.0 yok ? :)
yumuşak amortisörleri ve lastikleri hariç STI ile aynı şaseye sahip araç olduğu için güçlü rakip olduğunu düşünüyorum..
listeden ben de Ford diyorm..
focusn 4 tekerden kayma olayina kismen katiliyorum aracin genel dengesi cok iyi oldugu icin ne kafadan asiri kayma nede gaz birakmalarda arkayi birakma mevcut. 4 teker kayma olayi gorulebilior ama cizgiye sokmakta oldukca kolay..
audi " a3 " nerede ?
hoş Seat Leon ile aynı şası var ama olsun
ayrıca ESP lımı esp sizmi ? bu cok onemlı