BMW demek konfor demek, tabii ki otomatik vites olacak...
bence e46 M3 yada 330 ci alın fiyatlar aynı civarda olacak ve e90 + 2 + 3 kasalara göre daha hızlı olacak..
Printable View
BMW demek konfor demek, tabii ki otomatik vites olacak...
bence e46 M3 yada 330 ci alın fiyatlar aynı civarda olacak ve e90 + 2 + 3 kasalara göre daha hızlı olacak..
bmwın tıpt ıyıdır hızlı gecer hıc gerek yok manuele, 320sıde kotu gıtmes ama cok neselıde deıldır, ama 325ler fenadır 218 hp aktarmasıda gayt ıyı baya hızlı sekıllı tam alıncak araba super secım olur hatta 2007mı 330 4 kapı vardı satılık 70emı ne 258lık harıkaydı..
Otomatik vites arabaya bir türlü alışamadım, belki yaşımız ilerleyince mantıklı gelir ama yerinizde olsam düz vites 2000cc üzeri bir BMW tercih ederdim.
Benzinli istediğiniz için 2000 cc üzeri dedim.Yoksa dizel bmw ler spor araç kategorisinde piyasaya sürülen arabalara kök söktürür.Mesela 320d
320d tavsiye ederim ben de 320i yerine.. Kullananlarin hemen hepsi 320i'nin performansindan sikayetci.. Dizelde torkla beraber yurursunuz biraz..
Onun yerine 325i alin, otomatik olsun.. Manueli cok aramazsiniz adam akilli drift yapmak istemediginiz surece.. Kose baslarinda veya cok yavasken hizlanirken kendi kendine 2'den 1'e ceker yine kivira kivira gidersiniz.. :)
e93 320d diyorum :)
Mümkünse düz.
Kesinlikle dizel sesini duymassınız.
3.20 tamam gitmezde keyifli arabadır niye öldürdünüzki bu kadar.
2001 3.20i sedan vardı manueldi çok keyif alıyordum kullanırken.
50 beygir olsun arkadan itiş olsun :D kesinlikle düz
coupe arabaya dizel bence yakışmıyo
3.20 cabrio var arkadaşımda gitmiyo ama çok keyifli
eger performans çok önemli değilse cabrio almak mantıklı
kategorisindeki atmosferiklere oranla bence gitmeyen bir arac degil :) triptronik alirdim ama a5'lere biraz daha goz atardim almadan once :)
broadway'le denedik bizde 5e kadar alamiyor zaten 320i :D :D :D
kategorisine gore degerlendirmek lazim herseyi ;)
bende 2 araca bindim bende 2 aracı sürdüm ;)
3.20 ile kıyas yaptığın araca 1 bak yaw :D
fakretmez bende 307 yi sevmiyorum orası ayrı , bmw nin cazibesine kapılmak ayrı bişey..
ikisinide sürdün ama ikisini yanyana denedinizmi ?
kesınlıkle otomatik...artık bmw de devir otomatik devridir..düz vitesi tutulmaz az adam alır az adam satar..bi arabaya bi insan devamlı takım elbiseyle biniyosa özellikle otomatik vits derim düz vites ütüsünü bozuyo vede sol ayakkabının canını cıkartıyo :D:D:D
bence aklında duz varsa ki ben olsam da duzu tercih ederim duz vites alırım satılmaz die bisi yok otomatık 1ayda gider ise duzu 2ayda gder belki ama alıcısı olmuycak mal yoktur eyer 2.eli ise sadece sorun sorun etme derim düz alderim sonucta alırkende daha ucuza alıosun duz vitesini.
walla bende alırken düz olsun yanlarız falan diyodum ama bi süre sonra sıkıyo bu bir.. bi de bu aralar arkadaşıma da otomatik aldık aynı arabadan, e o da gayet yanlıyo yani alışan bi sürücüyle en azından ben beceriyorum debriyajla zaten işim yok kaydırırken.. demem o ki pişman olmayın sonradan otomatik alın.. huzuru başka otomatiğin.. o kadar para wericem bi de vitesle mi uğraşıcam :D
denemediysen nasıl bu kadar emin ve kesin yazıyosun? sence performanslı olabilir tabi performans göreceli bi kavram lisedeyken bana dizel dci multijet vs arabalar bile performanslı geliyodu 3.20iye gelicek olursak malesef yeni kasalarda vasatın altında heleki 2 litre diğer araçlarla kıyaslarsak epey altında...
320i nin 8 sn kadar bir 0-100 ivmelenmesi. 230 km ye yakında bir son sürati (hatta azami sürati) var. Hangi 1.6 307 geçio valla bende merak ettim. Arkadaşlar işkembeyi kübrayı bırakalım, yolumuza bakalım ;)