User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 200 sx 1.8t ?

djyuri
    Misafir

Exclamation Hangisi 200 sx 1.8t ve civic vtec ?

Herkese selamlar

aklımda olan 2 aracın sizce mantıklısı hangisi

1: ) 200 sx 1.8 turbo s13 bildiğim kadarıyla kötü yanı olmayan bi araç ama sizce nasıl ?

2: ) civic vtec temizini bulursak çok iyi , ama sizce nasıl ?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s13 için şun söyleyebilirm , kullandıktan sonra iyiki vtec almamışım diyeceksin

temizini bulmak gerçekten şu aralar zor ama temizini bulursan kesinlikle seni üzmeyecek bir araçtır , kronik problemleri çok az olan bir araç , eğer gerçekten iyi bakarsan son model çoğu araçtan daha sağlam , çok daha eğlenceli ve potansiyeli olan bir araç , eğer daha detaylı soru ların varsa cevaplamaya çalışayım

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200sx le civicimi karsılastırıcaz iki araç arasındamı kaldınız yoksa kendi aralarında artılarını eksilerinimi konusucaz?
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

temizini bulmak gerçekten şu aralar zor ama temizini bulursan kesinlikle seni üzmeyecek bir araçtır , kronik problemleri çok az olan bir araç , eğer gerçekten iyi bakarsan son model çoğu araçtan daha sağlam , çok daha eğlenceli ve potansiyeli olan bir araç , eğer daha detaylı soru ların varsa cevaplamaya çalışayım

ya bırak bu işleri efe gazlıcanmı benle

djyuri
    Misafir
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200sx le civicimi karsılastırıcaz iki araç arasındamı kaldınız yoksa kendi aralarında artılarını eksilerinimi konusucaz?
    iki araç arasında kaldım veya daha mantıklı tercihlerede açığım tamamen kararsız kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 200sx cok eğlenceli fiyatıda oldukca uygun öyle büyük problemleri olmayan bi araba. Ben olsam 200sx i secerdim. (aa 200sx secmişim ben zaten ) Bundan önceki arabam crx Vti idi. Arkadan ittirmen önemli diyorum. Arka tekerler dönmeli

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok farklı araçlar, çok büyük bi zevk farkı var hertür fark var, S13 ile civic kıyaslanamaz.. tabii ki S13

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 sx daha özel bir araba bence ama vtecte çok iyi ben olsam 200sx alırım...
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

djyuri
    Misafir

benim tek korkum özenerek aldığım bravo gibi beni perişan ve hayal kırıklığı yaratmaması sanırım s13 sahibisin sendeki 2.0 turbomu 1.8 turbomu ,gerçi kronik bi arızası bulunmuyo demişsin ama biraz daha açabilirmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bırak bu işleri efe gazlıcanmı benle
    seninle gazlamak için daha 40 fırın ekmek yemem lazım abi benim .. saygı sonsuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rwd fwd ona karar vermek lazım önce eger rwd fantazın yoksa hic girme s13 e bene zamnında s14 alıp tekrar vtec e döndum s13 sorunsuz evt ama gazlamayınca sorunsuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacağın sxin durumu önemli seni üzmemesi için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı djyuri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tek korkum özenerek aldığım bravo gibi beni perişan ve hayal kırıklığı yaratmaması sanırım s13 sahibisin sendeki 2.0 turbomu 1.8 turbomu ,gerçi kronik bi arızası bulunmuyo demişsin ama biraz daha açabilirmisin
    s13 kasa kodunun adır civicteki EK gibi. ve S13 kasa koduyla tr ye giren modelde 2 litre motor (sr20det) bulunmamaktadır. hepsi 1.8 lt turbo (ca18det) dir.

kronik arızası bulunmuyor demedim az bulunuyor dedim , fakat hep ufak tefek problemler. dediğim gibi eğer gerçekten dikkat edersen çok çok az sorunlu bir araçtır. 10 aydır kullanıyorum bana çıkardığı problemler toplasam 2 milyarı geçmez diye hesaplayabilirm .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rwd fwd ona karar vermek lazım önce eger rwd fantazın yoksa hic girme s13 e bene zamnında s14 alıp tekrar vtec e döndum s13 sorunsuz evt ama gazlamayınca sorunsuz

murat abi burada seni düzeltmek zorundayım abi. gazlayınca da gayet sorunsuz bir motor ca18.. dediğim gibi yeniden eğer temizini düzgününü bulup düzgün bakarsan

djyuri
    Misafir
    Şimdiye kadar kullandığım araçların çoğu önden çekiş , ama kullananların çok iyi bildiği gibi 200sx çoğu arkadan çekiş gibi yanlamada kontrolü çok zor bi araç değil ki bende alır almaz yanlamaya başlamicam daha çok zaman var öğrenmem için

djyuri
    Misafir
    s13 kasa kodunun adır civicteki EK gibi. ve S13 kasa koduyla tr ye giren modelde 2 litre motor (sr20det) bulunmamaktadır. hepsi 1.8 lt turbo (ca18det) dir.

kronik arızası bulunmuyor demedim az bulunuyor dedim , fakat hep ufak tefek problemler. dediğim gibi eğer gerçekten dikkat edersen çok çok az sorunlu bir araçtır. 10 aydır kullanıyorum bana çıkardığı problemler toplasam 2 milyarı geçmez diye hesaplayabilirm .
    O kadar ayrıntılı bilmiyorum araştırmak gerek , s14 kasada 1.8 motor yok değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiye kadar kullandığım araçların çoğu önden çekiş , ama kullananların çok iyi bildiği gibi 200sx çoğu arkadan çekiş gibi yanlamada kontrolü çok zor bi araç değil ki bende alır almaz yanlamaya başlamicam daha çok zaman var öğrenmem için
    benım anlatmak istedıımde o işte ilerde drfit gibi seyler dusunuosan tabıkı vtec alamıcaksın mantık olarak eger yanlama olayları ıcın secım yapıorsan vtec ın bu ankette işi ne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar ayrıntılı bilmiyorum araştırmak gerek , s14 kasada 1.8 motor yok değilmi

hayır yok

S14 lerin de tamamı 2.0 litre olarak geldi tr ye. (sr20det)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat abi burada seni düzeltmek zorundayım abi. gazlayınca da gayet sorunsuz bir motor ca18.. dediğim gibi yeniden eğer temizini düzgününü bulup düzgün bakarsan
    efecım sen söle komple egsoz la 1 barda kullan bakalım biraz 10 ay ondan sonra konuşalım

haa stock bınıceksen evt cok sorun cıkarmaz stock halının nası gitti de belli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)