Kayıt ol

Eski 07-10-2006, 22:31   #1
Alp

Alp - ait Avatar

Otomobil: '09 Symbol

Osram Silverstar, CoolBlue, Philips DiamonVision5000k, Texon 8000k vs vs..???

arkadaşlar...H4 ampul kullanıyorum...görüntü yani mavilik fln önemli değil benim için..sadece daha fazla aydınlatma istiyorum...Hangi ampulu kullanmalıyım?..İstediğim özelliğe göre Osram Silverstar iyiymiş diyorlar ama birde size danışayım dedim...

*Osram Silverstar??
*Osram Coolblue??
*Philips Diamond Vision 5000k??
*Philips Crystal Vision 4300 k?? sanırım
*birde Texon 8000k boyalı??.

..kullanmış olan..tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim..aradığım özellik ışık miktarı...yani yolu çok göstersin istiyorum rengi önemli değil..

cevaplarınızı bekliyorum...
Alp isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 00:47   #2

Yuregi-R - ait Avatar

Otomobil: Type-R Turbo

Yuregi-R - MSN üzerinden Mesaj gönder
En iyi gece görüşünü 4500k cıvarında elde edersin
Yuregi-R isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 02:02   #3
cooBeR
Misafir

6000k'ni de geçme..
Eski 08-10-2006, 03:01   #4
CanAwaR
Misafir

osram siverstar kullanıyorun H7 we memnunum son 2takımdır bunu alıyorum...
Eski 08-10-2006, 03:35   #5

tolga900 - ait Avatar

Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ

6500k geçme
tolga900 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 11:40   #6
TechTurkey

Tholl-ga - ait Avatar

Otomobil: .......

Yuregi-R´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En iyi gece görüşünü 4500k cıvarında elde edersin
+123456789

Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım.
Tholl-ga isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 12:17   #7

Otomobil: Syncro Gosy

Cool Blue kullanıyorum su anda gorus gayet guzel ama bunun bu sekılde sorman bana garip geldı, cunku bu ısıgın dagıtılması ile ilgili bi durum kullandigin farların aynasının yetersiz-ayarsız-kararmıs, camlarının bugulu-dagıtması sorunlu vs. olması senın en kuvvetlı ampulu alman sonucunda bile sana kotu sonuclar verecektir. Ha eger fazla aydınlatma kullanmak istiyorsan 100W ampullere bakmalısın once yani senin istedigin ve yazdıgın DAHA FAZLA AYDINLATMA ISTIYORUM kavramına kelvinden cok watt etki eder. Sonucta oncelikle kuvvetli isik istiyorsun degisik renkli degil ve kelvin isi birimidir oda isiign rengini degistirir fln filan en basit sekilde boyle anlatabilirim. Sana tavsiyem oncelikle gidip 100luk bi ampul alman cok pahalı olmadıgını biliyorum ve bunu tek fara takıp denemen. memnun kalmazsan diger secenekleri beraber gozden gecirelim.

(simdi arkadaslardan bazıları diyecekler Kelvin nasıl etki etmez diye ama oraya yazdıgımı dikkatlice okuyacak olurlarsa K'den cok W etki eder diye bi ibare var... "Xenon, Bi-Xenon, HID vs. tur sistemlerdeki Kler cok yuksek gormuyormusun nekadar cok aydınlatıyolar ustekıl 55W veya 70W lık ampullerı var vs." diye sadece onların ıcınde farklı bır gaz oldugunu unutmayın arkadaslarım. ha bunları nerden biliorum fizik muhendisliginde okuyorum bunlar hergun olmasa bıle her hafta laboratuvarda ugrastıgım deneylerın ıcınde gecıyorlar.)

Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
Serencebey isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 14:03   #8
Alp

Alp - ait Avatar

Serencebey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cool Blue kullanıyorum su anda gorus gayet guzel ama bunun bu sekılde sorman bana garip geldı, cunku bu ısıgın dagıtılması ile ilgili bi durum kullandigin farların aynasının yetersiz-ayarsız-kararmıs, camlarının bugulu-dagıtması sorunlu vs. olması senın en kuvvetlı ampulu alman sonucunda bile sana kotu sonuclar verecektir. Ha eger fazla aydınlatma kullanmak istiyorsan 100W ampullere bakmalısın once yani senin istedigin ve yazdıgın DAHA FAZLA AYDINLATMA ISTIYORUM kavramına kelvinden cok watt etki eder. Sonucta oncelikle kuvvetli isik istiyorsun degisik renkli degil ve kelvin isi birimidir oda isiign rengini degistirir fln filan en basit sekilde boyle anlatabilirim. Sana tavsiyem oncelikle gidip 100luk bi ampul alman cok pahalı olmadıgını biliyorum ve bunu tek fara takıp denemen. memnun kalmazsan diger secenekleri beraber gozden gecirelim.

(simdi arkadaslardan bazıları diyecekler Kelvin nasıl etki etmez diye ama oraya yazdıgımı dikkatlice okuyacak olurlarsa K'den cok W etki eder diye bi ibare var... "Xenon, Bi-Xenon, HID vs. tur sistemlerdeki Kler cok yuksek gormuyormusun nekadar cok aydınlatıyolar ustekıl 55W veya 70W lık ampullerı var vs." diye sadece onların ıcınde farklı bır gaz oldugunu unutmayın arkadaslarım. ha bunları nerden biliorum fizik muhendisliginde okuyorum bunlar hergun olmasa bıle her hafta laboratuvarda ugrastıgım deneylerın ıcınde gecıyorlar.)

100W'lık lardan kullandım..duylarımı eritti....Silverstar'da karar kıldım...%50 daha fazla ışık ve 20-25 mt. fazla görüş vaad ediyor...ve de Watt'ı yüksek değil..normal 12 V 55 W...
Eski 08-10-2006, 16:23   #9

VWci - ait Avatar

Otomobil: WRX BlueMotion

ben hem silverstar hem de all season super kullandim....all season super daha iyi bence.....
VWci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 17:14   #10

Otomobil: Syncro Gosy

Alp´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
100W'lık lardan kullandım..duylarımı eritti....Silverstar'da karar kıldım...%50 daha fazla ışık ve 20-25 mt. fazla görüş vaad ediyor...ve de Watt'ı yüksek değil..normal 12 V 55 W...
duy eritmeyi ilk defa senden duydum walla hangi arba oldugunu cok mrk ettim Audi var resimde

emin ol vaat ettikleri verdikleri kadar iyi degil hic bir zaman ben bildiklerimi bir ara cok kafa yordugum seyi yazdım yazdım karar elbetteki senin...

Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
Serencebey isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2006, 20:48   #11
Alp

Alp - ait Avatar

Serencebey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
duy eritmeyi ilk defa senden duydum walla hangi arba oldugunu cok mrk ettim Audi var resimde

emin ol vaat ettikleri verdikleri kadar iyi degil hic bir zaman ben bildiklerimi bir ara cok kafa yordugum seyi yazdım yazdım karar elbetteki senin...
araç Renault 9....
duy eritme derken de; duy'lar çok ısındı..fln vs vs..
birde yola verdiği ışık iyi değildi...

neyse ben Osram Silverstar almaya karar verdim...Konu kilitlenebilir...Vakit ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim...
Eski 13-10-2006, 19:33   #12
Mrt

Mrt - ait Avatar

Otomobil: 98 106 GTI-Doblo

Mrt - MSN üzerinden Mesaj gönder
mavi ısık elde etmek istersek ne kullancaz biras mavimsi ve ii bi görüş için ne ter5cih etmeliyiz

http://img237.imageshack.us/img237/4098/efimzasv5.jpg
TheGRY
Mrt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-10-2006, 23:33   #13
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

Otomobil: JFTF!

Maxiboost - MSN üzerinden Mesaj gönder
coolblue kullanıodum gayet memnundum son dk ztn otları güzel göstermişti eheheh dedim way be yeşilliğe bak
Maxiboost isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 14-10-2006, 03:56   #14

Enes-x - ait Avatar

Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg

Mrt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mavi ısık elde etmek istersek ne kullancaz biras mavimsi ve ii bi görüş için ne ter5cih etmeliyiz
Halojen farda maviye en yakın ışığı veren marka Philips Diamond Vision 5000k.

Cool Blue ve Texonu uzun zaman kullandım hiçbiri Diamond vision kadar aydınlatamıyolar.Hemde Renkleri o kadar maviye yakın değil.
Enes-x isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2006, 10:50   #15

Ahmetfikri - ait Avatar

Otomobil: civic

bluevision kullanıyoruz gayet güzel aydınlatıyor diamonddan biraz az
Ahmetfikri isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 15:03 ::::