ölemi yapmalıyım,
Printable View
ölemi yapmalıyım,
birde bu var
http://www.sahibinden.com/144_000_km...XQQdisplayitem
birde şunu sormak istiyorum sunroof ve klima olmayanlarında kullanıcı çokmu
TABİ BİR GTI ALAMAZSAM ŞU ARABALAR İÇİN NE DİYEBİLİRSİNİZ
GOLF 2 / 1.8 GTİ / DOHC 16V
FİAT BRAVA 2.0 HGT
arabayla ilgili hiçbişi yazmamış arkadas sormak lazım
birde burda herkesın sölemek ıstedıgı şey kazasız temiz gti kımse bu paralara vermez
ewet acele etme ve klimaz gti kesınlıkle tavsıye etmem .
bende xs war 1.6 sıkıntım yok tavsiye ederim
eyvallah 106arts saol dostum
reca ederim:)
crx -tertemizinden alirsin o paraya ;)
tertemiz crx mi war piyasada allahaşkına adamın aklını bulandırmayın ya yatak sarar yada kaporta ister
o düşündüğün paralara haşat olmamış gti bulamazsın alırsın 4 lirada sen harcarsın ozaman binebilirsin ii tartmak lazım ve kesinlikle her arabaya bakan değil sadece gti ustasına göstermen senin cebin için daha ii olucaktır düşünürsen temizliğine kefil olduğum bi arkadaşımın arabası bir iki parça boya var ama kaza değişen felan yok die biliyorum
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
arkadaşımda var ya 2000 yada 2001 bordo km 100000 bının altında aracta sadece kısa sanzıman far yay baska hıcbırsey yok parmak ucu kadar hata yok ama fıyatı fazla bıraz senın limitlerine göre ama sen arkadaaşların dediği gibi seni üzecek bi araba alma;)
ya pert alıcan yada almican kardeş :)
işin piiri arkadasların dedii gibi bu bütçeyle zor
Alacagın 106da %99 4disk,4 balata,baskı balata,triger,motor kulakları şanzıman kulakları amortısor,direksiyon kutusu,torksiyon bilyaları problemiyle karşılaşacaksın ayrıca sunroof varsa su alma camının kalkmaması,kesemeecegin sesler,ön tampon düşüklügü olacaktır kolay gelsin bu soylediklerimi yapacagına düzgür bir araç almanı tavsiye ediyorum.
106 ve saxo konusunda bildiğim birşey var ki ; bu iki araçta bursa dan alınmaz :)
Kronik sıkıntıları var . Mesela benzin pompası , direksiyon kutusu ve ön takımı.. Tabi kazalı aracın arka yürüyeninde de sıkıntı çok oluyor. Frenleri gerçekten elden geçirmek gerek . Bunun dışında bende referanslı bir araba almayı tercih ederim , sonraki masraflarla araba daha pahalı hale gelebiliyor.
Ankaradaki beyaz güzelmiş bu arada.
106 bin kmdeki 106 206 cc jantlı ve saxocu arkadaşın tavsiye ettiği 106lar cok hoşuma gitdi
12 000 tl ye alacağın gtı seni üzer..15 ve yukarısnda cillop gibi temiz orj gtı lar var..
ankara bahçelideki beyaz 106 yı al içlerinde en temiz gözükeni o