s13 için şun söyleyebilirm , kullandıktan sonra iyiki vtec almamışım diyeceksin
temizini bulmak gerçekten şu aralar zor ama temizini bulursan kesinlikle seni üzmeyecek bir araçtır , kronik problemleri çok az olan bir araç , eğer gerçekten iyi bakarsan son model çoğu araçtan daha sağlam , çok daha eğlenceli ve potansiyeli olan bir araç , eğer daha detaylı soru ların varsa cevaplamaya çalışayım
200sx le civicimi karsılastırıcaz iki araç arasındamı kaldınız yoksa kendi aralarında artılarını eksilerinimi konusucaz?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
valla 200sx cok eğlenceli fiyatıda oldukca uygun öyle büyük problemleri olmayan bi araba. Ben olsam 200sx i secerdim. (aa 200sx secmişim ben zaten) Bundan önceki arabam crx Vti idi. Arkadan ittirmen önemli diyorum. Arka tekerler dönmeli
![]()
çok farklı araçlar, çok büyük bi zevk farkı varhertür fark var, S13 ile civic kıyaslanamaz.. tabii ki S13
![]()
rwd fwd ona karar vermek lazım önce eger rwd fantazın yoksa hic girme s13 ebene zamnında s14 alıp tekrar vtec e döndum s13 sorunsuz evt ama gazlamayınca sorunsuz
![]()
alacağın sxin durumu önemli seni üzmemesi için.
s13 kasa kodunun adır civicteki EK gibi. ve S13 kasa koduyla tr ye giren modelde 2 litre motor (sr20det) bulunmamaktadır. hepsi 1.8 lt turbo (ca18det) dir.
kronik arızası bulunmuyor demedim az bulunuyor dedim , fakat hep ufak tefek problemler. dediğim gibi eğer gerçekten dikkat edersen çok çok az sorunlu bir araçtır. 10 aydır kullanıyorum bana çıkardığı problemler toplasam 2 milyarı geçmez diye hesaplayabilirm .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)