standart olarak e46 tartışmasız daha iidir verilerde ortada.lakin 3.35 den daha kolay
hp alındığından aracı mıncıklayacaksan 3.35 derim.ama ikiside sıfır bayide satılsa heralde ///mpower varken 3.35 le çok ilgilenilmezdi die düşünüyorum.
Printable View
standart olarak e46 tartışmasız daha iidir verilerde ortada.lakin 3.35 den daha kolay
hp alındığından aracı mıncıklayacaksan 3.35 derim.ama ikiside sıfır bayide satılsa heralde ///mpower varken 3.35 le çok ilgilenilmezdi die düşünüyorum.
herseyi rolling duz yolda hızlanma olarak dusunmeyin.... Amerikan arabası değil Alman arabası karşılaştırlıyor
M çok farklı.
335 icin M3 killer diyorlardi ilk ciktiginda. 335ci alinir bence.
335 çok güzel bi araba ama turbo olması BMWye yabancı geliyo bana hala.. şimdi turboyu kaaaç sene önce zaten kullanıyodu BMW diyenler olucaktır ama ben garipsiyorum.. M3 ün zırıldama sesi war bi de insanın aklını çelen..
sonuç olarak al 2 saat gez biriyle deseler M3ü alırım, al senin olsun birini seç deseler 335 alırım ;)
335ci:rolleyes:
birazda az yaksın yav:)
http://www.youtube.com/watch?v=Z-6il...eature=related
Video yanıltıcı gibi. Kadrandaki sayılar görünmüyor, fark aşırı fazla, ayrıca 335i nin de remap sonrasını kontrol etmeni öneririm :)
2sıde cok guzel.ımkanım olsa 2sındende garajıma koymak ısterım.karsılastırma ıcın konusursak,sureklı performanslı kullanım,organızasyonlar pıst yarısları vs vs ıcın m3(mumkunse csl) ama ben gezmeme bakarım bazende keyıf ıcın gazlarım dıyenler ıcın 3.35.
M3 baska bir dünya...
335 gecse bile, M3 gibi olamaz gözümde...
Bi bogaza iniyorsun, 335 olmasa da aynı kasada 423423423 tane e92 e93 görüyorsun, E46 M3 hala cok özel bir otomobil...
O kaslı durusu, camurlukları görüntüsü yeter ;)
Twinturbo olsun derseniz 335ci .Yok ////M olsun derseniz M3
her nekadar e46 m3 e hasta olsamda 335 sanırım daha az yakıyor ayrıca m3 ün motoru çabuk bitiyor gibi bi söylenti var bu sebeplerden ötürü 335 mantıklı görünüyor...
bi abimin m3une binip gezmeden once sorulmus olsa bu soru derdimki e92 3.35 ama o m3ten sonra e46 m3 derim baska bisi demem e92ye ve e93e de bindim,gezdim,kullandım 3.35e binmedim eminim oda cok farklıdır ama M3 ayrı . Bi arkadsta demis hic farkı yok tip olarak yenı kasa icin heryerde var die aynen katılıorum ve m3 bambaska diorum:)
///m3 (.) :p
amaçta önemli ama M her zaman Mdir... yoksa bencede 335i daha mantıklı...
e46 m3 ün o muhteşem ve kaslı duruşu.. pek bilgim olmasada fanatiklik direk m3 abi ya.. :)
Kıyas götürmez ya tabiki 335i.e46 m3 ile dalga geçiyolar adamlar, m5 ile yürüyor bu arabalar.