deyıyıp gormek lazımm :)
Printable View
deyıyıp gormek lazımm :)
ömer tipo da chip varmıydı ......hımmmm yeni haberim oldu...olsun maksat muhabbet denemeden sonuçu bilemeyiz......benim si hiç turbo takılmadı bi ara gaza geldim niyetlendim sonra doğuda bu projeyi sağlıklı yapacak usta olmadığı için vaz geçtik...kaş yapalım derken göz cıkartma ihtşmali daha yüksek geldi ...inşallah şark görevim bitsin istanbulda döndüğümde turbo si yada güzel bi jdm vtı projesi var kafamda ....bakalım zaman ne gösterecek....
işin içine chip girdimi durum biraz farklılaşacak ama bakalım merakla bekliyoruz sonuç ne olacak ?
valla ben de heyacan yaptım.....chipi hesaba katmamıştım.....
ben yıllar once sedan si ımla denemıstık ama drag yapmıstık denedıgım arabada chıp vardı burun farkıyla gecıyordum
chıplı tıpoyla rollıng cok cekısmelı ve zevklı olacaktır vıdeoları merakla beklıyoruz
kısmet belli mi olur :D
Vti ile denedin mi? Birde 3-4 kısan var mı?
Videolar güzel maşallah tipo iyi gitmiş.
Siz kendi arabalarınızı genelde daha iyi bilir takip edersiniz.Std Tr'deki tipoları genelde biz dyno ölçümlerimizde hep 130 civarı çıkmıştı.
Sizinkisi acaba std halde kaç veriyordu ? Deneme şansınız oldumu hiç.
Yada chip+ filtre + egzos ile hiç dyno gücü ölçümü yaptınız mı ?
Merak ettim araba gayet güzel gidiyor,tebrikler.
Her iki arabada std halde ve şartlar eşitken benimde kanatim si nin geçiceği yönde
ama videolardaki tipoyu değil.
Videodaki tipo çip filtre düz boru ve ss magnumlu 150hp 195nm. Şu anda çip filtre kat iptal stock egzoz ile 145hp 190nm tork. Tamamen stock hiç ölçmedim ama tahminen 135 civarı çıkacaktır. Stock kullanan coupeci arkadaşımın 138hp çıkmıştı ;)
Bilgiler için sağolasın;)
bu tek kapı tiponun ağırlığı ne kadar dır acaba ...?
1180 kg...
si alır ama hos bi karsılastırma olacagı kesin beklioruz valla videoları:)