izmirde hüseyin kardeşin VTi ile deneyin... 330d ile videosu olan hani ;)
Printable View
izmire yolum düşerse söz sizin hgt leride tokatlamaya gelicem:)
Ya sende hakkaten ii yol gösteriosun. Bizde hiçkimseyi tanımıoruz ya :D O araç birincisi boş değil ikincisi zaten Hüseyin bize bulacak stock bitane ;) Biz başkaları gibi ortalık karıştırmaya çalışmıoruz. Bi araba yaptık soft tune tadında, VTI lı birisiyle denemek istiyoruz. Geçilirsek açığı kapatmak için kasıcaz. Geçersek Hüseyin için kasarız ;)
2.0lt olupta aynı sınıfta sizin kadar devir dönen makina yokki? Devir dönmenin şanızman ile avantajını biliyorsun... Normal yani... Gücü ve torku değil, devir dönme becerisi götürüo VTi'ı :)
Clio RS biraz dönüyor avrupa otomobillere göre, oda gidiyor ztn ama bizim sınıfta değil...
HGT vs VTi, yukarda da belittiğim gibi, genelde devir dönen yol alır...
Hüseyinle konustum zaten fakat onceki msjımda da belirttim kısalı denemek istemiyorum diye. ve kendisi V2, komple egzos ve son susturuculu vti ayarlayabileceğini soyledi umarım ayarlar daha oncede yazdım gecmek gecilmek onemli deil ama durumuda gormek istiyorum. buarada hüseyinde en basitinden kısa sanzumanda mevcut zaten oyle bir aracla denemek istesem onunla denerdim. ben cai egzos diyorum siz cai egzos headers kısa diyosunuz elma ile armut yani
görkem le denedik kardeş biz daha önce
SI geçio onun arabayı
görüntü pek net degil ama NOS HGT vs SI
önden giden SI dır arkasından gelen ilk araç NOS HGT dir
diger araçlar yarışmamıştı
Bu arada hüseyinlede daha önce denedi ayarlar bunlar değildi yalnız...
evet daha önce denedik bende o zaman kısa yoktu xedy debriyaj yoktu act hafif volan yoktu ;)
Doğru bunlar yoktu, bizdede 1.6 tipo sosn susturucu vardı, arabadan parçalar sökülmüştü satılacak die :D Sonra geri topladık biraz düzelttik. Genede sen şu durumda bi gömlek fazlasın ama stock için de ne kadar gelişmişiz görmek isteriz.
[QUOTE=punto_multijet;808148]o zmnla bu zmn baya farklı zaten suanki durumunla zaten denemek istesem direk solerdim kardeşim msnde sana demi ama? ben diyorum cai egzos vti olsun bana diyolar hüseyinin arabayla dene.:D[/QUOTE:icon_tup:
he biz vardık kardeş yozgat bulvarında sendemi ordaydın
gelseydin deneseydik si ies fark yapmaz her türlü deneriz
saglam bi vti lazım stock geçemez sanırım o mod lardaki hgt yi
ee tamam kardeş
görkemdi sanırım arkadaşın adı
sercan larla beraber isterseniz gelin akşam için konuşalım
musayit olursak zaman açısından deneme yaparız
Tamam müsaitiz SONE-R le bu akşam buluşucak sanırım görkem gelirseniz deneriz.
bizde büyük ihtimal geliriz
soner abiye haber verirseniz o bize bilgi verir ona göre geliririz veya gelemeyiz
yaw iki cumadır sizde geliyonuz ömer..Si bizim ümitin araba daha önce görkemle denediler..Konu vti vs hgt den si a dönmüş :)
Hgt ciler kızmasın ama Hiç Gitmeyen Tosbağa derdik biz yıllar önce Hgt nin sesi konforu yeter ;)
Şefim elledik biraz gitmeyen taşıtı ;)
şef senın si ıda görseydık bea :D
Temiz VTI aranıyor :)
Soner abim güzel insan yurdum tuningcisi. :D Anlıyorum ben. Diorumki bak bizde bu arabayı yapmak için aldık. Çok hata yaptık olduk olmadık sistemler taktık üstüne araba daha güç alacağına geri saydı. Sonra 3-5 yerinde değişiklik yaptık şimdi gideride verileride eskiye göre daha ii. Bak sadece 4 defa egzost sistemi değiştirdik diorum. Ne yaptısak hep güçten kaybediordu araç. Yazılım desen aynı. Şimdi diğerlerine göre daha ii olanını bulduk. Zaten bizdeki amaç gitmeyen aracı gidiyor yapabilmek. Yoksa vti yürütmek artıık iş değil.
TaGo; emeklerinizde başarılar dilerim...
eski vti'lar kalmadımı izmir'de yaw ben aynı anda 4 tanesinin yürüyüp yola sığmadığı zamanları hatırlıyorum, videolar çekiyorduk:) buarada kaan arkadaşın aracı iyi gidiyor bence, filtre egzoz vti ile kafa kafaya gider tahminim.
zevkli deneme olur, kaanın hgt alır gibi geliyor filtre egzoz lu vti karsısında.. denemek görmek lazım. gerçekten filtre egzozlu vti kalmadı mı ya izmirde? :)