evet v desen ıslak zeminde kötü.benim ölçülerde toyo bulamadım.aracına göre toyo bulursan alabilirsin v desen.herkes memnun çünkü ;)
Printable View
Ne Alırsan al Nokian lastik alma bu kadar dandik bir lastik olmaz
Opel Astrada Marangoni vardı nerdeyse kabak olmuştu bana sanayideki adam çok övdü Nokianı daha girdim ilk virajda arabanın arkası attı sakın ama sakın alma
Marangoninin Kabak hali Nokiandan iyidir
205/45/16 Bridgestone Adrenalin var 8000km yaptım drag veya time trail vs gibi pist yarışı görmedi
Düşünürsen pm lütfen
Hatırlamıyorum ama bi arkadaşın polosunda vardı oda hiç memnun deildi
Lastik ebatı 195 15 60
sakın kıs lastigini almıs olmayasanız??
nokian dunyanın en iyi kıs lastik ureticisidir ztn ununude soguk mevsimlerde kullanılan lastiklerin kalitesiyle duyurmustur nokian V seriside ust duzey bir performance lastigidir siz ya orta sınıf bi lastiğini aldınız yada dediğim gibi kıs tipi lastigini aldınız yada aracın limitinin fazla ustune cıktınız ortada bi enteresanlık var cunku neredeyse dunyanın kabul ettiği kaliteyi siz bir cırpıda siliyorsunuz enteresan...
Hayırlı olsun ahmet abi.kumho lar..
adı ofsaytmış :)
Deseni güzel diye bu WR serisini alıp yazın kullandıysanız Nokian sizi tatmin etmemiş olabilir :)
http://www.snowtire.info/TireReviews...l_6e68d501.jpg
Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.Nokian kullanmış biri olarak ve gerçek bilgilere dayanarak konuşuyorum.Şu an dünya yüzünde lastik üetimi yapan firmalar arasında teknolojisini kendi üretip geliştiren 3 firmadan biri Nokian dır 1.. Ar-ge yatırımı en üst düzeyde olan lastik üreticisi 2 firmadan biridir 2.. Bizim memleketimizde çok tanınıyor olmaması yada adının dandik gelmesi:icon_wack lastiğe çamur atmayı gerektirmez bu da 3...
ya falken ya hankook hocam hankook yabana atmayın bence
toyo proxes t1r
POTENZA G3 bris.