Cüneyt nooldu sonuç? merakta millet yürüdüyseniz koy video foto ne varsa :)
Printable View
Cüneyt nooldu sonuç? merakta millet yürüdüyseniz koy video foto ne varsa :)
Daha denemedik arkadasın işi çıktı beklemedeyim eş dostta tanıdık m6 ve muadili araba olan varsa denemek isterim
alacam bi turbo vetek ikinize de saplayacam olm :D:D:D:D
0dan kalk kafan rahat olsun :D
Cüneyt bu güç ağırlı oranıyla senin geçmek çok muhtemel. Ama genede denemek gerek defalarca gördüğümüz gibi kağıt üstündekiler herzaman doğru olmuyor. Ama .... geçersen arkanı dön ve deki:
Eskiden stock ama gururlu bir gc8 vardı :D
m6 neredeyse 2 ton :D hacim pek fazla etkilemez diye düşünüyorum 250ye kadar öndesin,sonra ***** Mpower :D
m6 ve gc8 ın guclerı whp olarak nedır pekı ? m6 507hp teknık verılerde ama acaba tekere ne verır.
bence subi 100 km hızla cok avantajlı olur m6 biraz patinaj problemi cekecektir,o sıra subi gider zaten.
deniyosunuz bi kerede 300 e kadar basın,bence 300 e kadarda subi önde olur.500 hp civarı subiler cok sert 300 yapabilio diye izliyorum genelde.
cok merak ettim şimdi ben ne olacagini.kesinlikle video bekliyorum.kimin kimi gececegi cok onemli degil bencede izlemek cok zevkli olacak.denenmiş gorulmuş olacak
bence gc8 alır :)
jun ej25 gc8 600ps 309km/h yapmış buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=AAjnIRpF22M
bana pek güven vermedi gidişi :)