Can sen iddialı olmasan da gerçekler ortada, ya önümüzde ya da yanımızda olursun, senin önüne geçmek biraz zor olucak? may be? :)
Printable View
Can sen iddialı olmasan da gerçekler ortada, ya önümüzde ya da yanımızda olursun, senin önüne geçmek biraz zor olucak? may be? :)
c4 vts güzel giden bi araç değil..
golf alır..arkadan c4 gelir..sonra 207 gelir..
GOLF > 207 RC > C4 VTS bence :)
yüksek hızda c4 gelebilir belki hacim var sanuçta diğer araçlara göre...
uzunda tsi kesilebilir...
c4 ün tork durumu nedir ?
Güzel deneme olucak walla...golf GT nin neler yapabileceği ortaya çıkacak az çok 207 RC karşısında.
deneyıp gormek lazımmm :)
rc gt vts oldu sonuc videolar gelir birazdan...
tsi ile rc birbirlerini zorlar bence
videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.
teşekkürler...
Evet Can'ın dediği gibi oldu. VTS, TSI a 3ün sonuna kadar direniyor. 4. viteste açmaya başlıyor. 210 da 2-2.5 boy kadar fark oldu. Ancak ben arkamdaki VTS in bizden önce basıp arkama girmesinden konsantre gitti :) 3ün sonunda kesiciye düştüm. 2. deneme de de gerçi farklı olmadı. RC direk kopuyor ama :) Herkese çok teşekkürler. Tabi deneme yapılırken başka araçların da olması nedeniyle bazı karışıklıklar yaşandı. Malesef camcar da ki arkadaş basmayınca video çok komik olmuş. Videoyu koyacağım. Ancak bugüne yetişmez çünkü bu konuda tecrübesizim. :)
Gelen herkese teşekkürler...
Güzel bir buluşmaydı, gelen herkese teşekkür, benim gözlemimde de rc 1 boy önümde gidiyordu, vts ise arkamda. Ama sonuçta her 3 arabanın gidişi de bence gayet iyiydi.
Bir tane vectra vardı (tabi sınıf farkımız var), 5 boy önde gidiyordu gelen herkesten.
Bu arada benim bildiğim kadarıyla (yanlışım varsa can düzeltsin) rc ve benim aynı yerde yapılan dyno sonuçları birbiriyle aynı gibi...
Benim 181.7 civarı bişey cıkmıstı yanlıs hatırlamıyorsam Görkem.
Vectra güzel gidiyordu dediğin gibi, ama 190 hp denen gsi beklendiği gibi deildi.
Benim de 183 çıkmıştı.
Gsi iyi gidiyordu da, sen daha iyi gidiyordun, ondan sana gsi öyle gelmiştir. :)
5 Tren çok olur, 2 tren diyelim... :)
Görkem senin araba gitmyor ya :P
Haklısın Kürşat, anca bu kadar gidebiliyor... :)
Kardeş bir GT bulamadık sanada ya :(
Valla keşke istanbulda olsaydın.seve seve denerdik.
Videoları hala bekliyoruz:)
Evet turboydu, özel dizayn edilmiş bir motora sahipti, turbo gsi olan arkadaşımız daha detaylı bilgi verebilir araç hakkında...
videos.streefire.net e yüklemek istediğimde sürekli hata oluşuyor. İş bilmeyince böyle oluyor :( İşi bilen bir arkadaş bana pm atarsa bende videoları koyayım.
malesef video gerçekten kötü :(
RC-TSI-VTS
http://videos.streetfire.net/video/VTSRCTSI_701736.htm
RC-GSI
http://videos.streetfire.net/video/RCGSI_701868.htm
gerçekten kötüymüş keşke önden gidip en sağ şeritten çekseydiniz hiçbişey anlaşılmamış :)