hayabusa alalım diyorum sana laf dinle
Printable View
hayabusa alalım diyorum sana laf dinle
bende 01 baby blue tt wardi,6 ay kullandim 100.000mil civarlarindaydi hicbir sorun yasamadim+yakit acisindan komikti biraz :) yasadigin yeri bilemicem ama 350z cokta cool bi arac degil,cok var, tt cok daha basarili o konuda , ustelik vw parcalarindan da gayet yararlanabilirsin ;)
ama daha yeni 20k civarlarinda bi tt alicam diyorsan hic bosuna para dokme direk nsx veya m3 bulmaya bak manuel :icon_tup:
Olm taktin sende motora...Benim bari kanima girme:D
350z 2003 te üretime başlandı diye biliyorum. Yani 2003 ve + model bi araba alıcaksın ve atmosferik bir araba.
Alacağın kasa TT 99-2005 arası üretildi ve turbo bi araba.
Masraf bakımından bakarsak eğer turbo arabaların dha masraflı olduğunu söleyebiliriz. Bu şekilde düşündüm ben. Ama tabiki kronik vs sorunları hakkında bi fikrim yok. :) Onları öğrendikten sonra işin rengi değişebilir :D
yani :) japon sonuçta :D
350 z derım tek gecerımm
350z hakkinda daha detayli bilgisi olan yokmu?
:icon13::icon13::icon13:Amerika audi tt:icon13::icon13::icon13:....
:icon_tup:Amerika NİSSAN 350Z:icon_tup::):D:D:D
duruşu görünüşü içi dışı sesi motoru ve ileride klasik bir araç olacağı için NİSSAN-350Z:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bencede 350z.kendinde yazmışssın almayacağım,alamayacağım araba olsun diye,oda bence 350z daha mantıklı gibi.yakın bir arkadaşımda burada tt vardı 1.8t 180 liklerden 7000 dolara almıştık baya baya temizdi,bir gün başka bir arabaya akü takviyesi yaptıktan sonra araba bazen çalışıp bazen çalışmamaya başladı,beynimi ne gitmiş,toplam maliyet 1000 dolar tuttu:)
ha gerçi aynı durum 350z ye olsa okadar tutmazmı tutar,bura Amerika.
dediğim gibi ben 350z alırdım direk,tt miti uğraşmazdım:)
crossfire nasıl?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...o_black_vr.jpg
gerçi ben içine sığmıyodum diye hatırlıyorum
orda piyasa tam nasıl yürüyor bilmiyorum o yüzden parça, alım-satım konusunda fikrim yok. fakat 350z ile tt gerçekten birbirinden farklı araçlar. belki segment olarak böyle benzer gibi gözüküyor ama değil. 350z nin iç mekan oturma şekli ve konsolunu tek geçerim. ivmelenmesi çok başarılı. tt yi çok az kullandım ama iç mekan olarak z gibi değil. gidişide aynen, yol tutuşu hele z ile kıyaslanamaz. kaldı ki eski kasa tt lerin viraj sorunu var. drift pilotu harry müller bile şöle demişti; en saçma viraj dönen tasarım sorunlu bir araç.
Oytun engelliyorum seni msn den fln..Seninle konusmak iyi gelmiyor bana:D
Fairlady Z derim...
z i teste gitti kullandıktan sonra bu hafta alır muhtemelen 350z i :D
yokmu ankarada 350z tanıdık 3.2 z4 le deniyelim hacim bizim az ama olsun şansımızı deneriz ::):)):)
bikaç video izledim 350z in, tt ye bakmam daha yanyana koyarsak :) keyifliymiş z
bu arada 350z - z4 karsılastırması
http://www.youtube.com/watch?v=KKUcm6wqVMo