http://www.pistonheads.com/sales/596456.htm gibi
:puha:
Printable View
http://www.pistonheads.com/sales/596456.htm gibi
:puha:
herkes kendi markasının fanatiği zaten.. bmw al bmw :D
şaka bi yana supra tabiki ae86 nedir ya.. bundan 1 sene öncesinde nette wardı 3 4 milyara techturkey prim yaptırdı ae lere walla
tabiki supra derim :)
ahh ahhh supraya binmek icin illah memleket mi degistirmek gerek =( şu imkanlar bizde de olsa ahhh bi olsa =)
yalnız bisi dikkatimi cekti 5000 civarındaki supralar non-turbo
Ben senin yerinde olsam günübirlik bone stock bir impreza rb320 , gazlamalık mv IV supra alırdım, 2jz- gte olsun, 3.4 stroker, top mount twin scroll turbo manifoldu ve bir tane ts gt4088 , güzel bir twin plate debriyaj , bide apexi ecu , ondan sonra da hadi dori dori dorifto
soyle konular açıp moralimizi bozmayın kardeşim :)
git ne alırsan al :D
tabiki ae86 :)
türkiyede olmayan demiş arkadaşlar.
türkiyede kaç 2jz var kaç 4age var ona bakalım :)
supra :icon_tup:
yiğit bence al bitane T stop bi 131 ingilterede çok iş görür ilgi çeker az da yakar tek oLursun oralarda Tek :D
hiç uraşma supra ile ae86 ile :D
kısmet :D
fanatiklik yapıp ae diyorum bende fakat suprada yabana atılmaz hani :D içimde kalsın istemem aynı fiyata sonuçta hemen hemen :D
kardeşm valla tech prim yaptırmadan çok önce gelen bi takıntı bende 86 :)
bakın ae sahibi knuştu :D
ah a.k ya 5k sterline supra var hay a.k bizim vergi sistemini ya
5k pound :D
Valla o fiyatlara her arabayı alır dener satar alayını denerdim :D Bu tür yerlerde fiyatları görünce hakikaten Türkiye' den kaçmak için gün sayar oldum. Aralığa kadar buralardayız :D
şaka gibi bence :D böyle karşılaştırmaya sokmam suprayı supra 4ever :):)
suprayı seçebilirsin sonuçta supra spor bir otomobil.maddi imkanını bilmiyorum ama sonuçta türkiye de "spor otomobil"e binmek ciddi külfet.tadını çıkar.
4age motorlu ae86 4 tane var.
Eğer aynı beygir değerlerinde ise ae86 çok daha keyifli olur bundan eminim :).
silvertop veya blacktop bir ae86 yı da bu iki araç karşılaştırılmaz diye kestirip atmayın
p1 hiç yok araç adedine göre düşünürsek.:D