|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Nasipse 1 ay içinde bu 5 markadan veya en az bunlar kadar kaliteli dizel için üfleme ve ıslık sesinin olmadığı çok böğürmeyen ama hafiften hırlayan takıldığında işe yaracak kadar performans sağlayacak son susturucu bakıyorum. kat dan sonra 51 lik boru ile catback sistem yaptırmayı düşünüyorum. Varsa bir diğer alternatif dizel için dediğim üfleme ve ıslık sesinin olmadığı bi tavsiyeniz varsa onuda paylaşırsanız sevinirim. Dragger üstadımız magnex bu 2 sinide sağlıyor dediydi. Fiyatlar yaklaşık 500 TL +/- 50 tl civarı
Birde yurt dışından daha ucuza getirme imkanım var mı acaba ? ebayde magnaflowlar 189 € burdaki fiyatını bilmiyorum Sizin tavsiyeleriniz nedir arkdaşlar Eğer varsa video paylaşırsanız sevinirim __________________________________ my life style turns my death style... Son Düzenleyen BlackEmperor; 16-09-2009 23:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: GTİ-6 & 1,4 İS
|
HKS olmasmı..?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MZ3
|
Ben Magnex öneririm, çok tok bir sesi olduğu için dizeldede tatmin edecek bir ses alırsın diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is
|
eğer hks hi-power aracına uygunsa bursada satılık 1 tane var.yeni geldi ebay'den 3 gün arabanın üzerinde kaldı söküldü.sesini duy bence
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
neden olmasın dediğim 2 olayı sağlıyorsa başım üstüne
hks ile traktör spec olma ihtimalide var gibi bir his var içimde deneyen varmı ki acaba ?
__________________________________ my life style turns my death style... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
söküldüyse sesini nasıl duycaz abi takılan araç neydi ? fiyat alabilirmiyim ?
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Bu forumda bilinen egsoz setuplarını en çok yapan insanlarda biriyim. Sırası ile Magnaflow Axle Back Supersprint TypeR İsotta Omp Replika 50 tl'lik egsoz Megan Racing Carbon kullandım sana tek söyleyeceğim şey egsoza para verme. Bunu ciddi olarak söylüyorum. Git bulabiğidin en ucuz otto spec egsozu al tak. Oda ismi var diye yani yoksa ED egsoz al tak derim. Ben bütün kullandığım egsozları sırası ile sattım. Şuan orjinal orta ve son susturucu kullanıyorum. Arabamıda ileride yükleyeceğim yine aynı setup kalacak sadece down pipe sonuna bir cut out koyacağım o kadar. Parana yazık etme. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
araç civic vtec2.şöyle anlatayım buttim'in arkasından çevre yolu tarafından giriş yaparken ses buttim kuleden yankı yapıyordu
. aracın sahibi arkadaş bu hafta cuma günü bizim honda16.com buluşmasına gelir.istersen sende gel kendin konuşursun fiyat filan
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
kafam karıştı şimdi damardan girdin @overblack abicim benzinlide tamam ses güzeldir ki nettede bi dünya videosu var hkslı civic in benim derdim perf artsın egsoz ıslık çalmasın bu arada buluşmaya gelmeye çalışırım yer ve zamanı mesaj atarssan sevinirim
__________________________________ my life style turns my death style... Son Düzenleyen BlackEmperor; 17-09-2009 00:06. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
eksoz piyasasını bir anda bitirdin açıkçası aynen senin gibi düşünüyorum.atmosferik arabada eksoza hiç gerek yok.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
bu arada arac suan 1.25 bar basıyor yazılım yüklenmiş egsozdan sonra biraz daha artacaktır ki 1 ay sonra bi setup daha deneyecem o acıdan işe yarayacağından eminim perf acısından da ses olayını çözmeye çalışıyorum
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Punto & Auris
|
Otto aman sakın diyim, magirus gibi gezersin özellikle ara sokaklarda
![]() Dizelde duydugun egsozu al, benzinliye göre kıyaslarsan yanılırsın. Ben su germanstyle dalgasına supersprint alcaktım sırf su magnexin sesinden dolayı almadım, simdi alırız üfler ıslık calar falan filan tırstım acıkcası ![]() Ben senin yerinde olsam kat iptali, komple düz boru, ucuna da güzel bi uc takar devam ederdim. 400-500 TL egsoza verilmez dizel arabada... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
500 tl lik 60 lık bir egsoz arasında egsoz iç çapları aynı ise sadece içindeki malzeme farklı ile ses değişimi olur performans değişimi olmaz. Dizelde egsoz kullanmadığım için bilmem üfleme sesinide performans açısından yapabileceğim tek yorum budur. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Punto & Auris
|
Yani simdi 60lık HKS ile 60lık OTTO arasında tek ses farkı mı var Tayfun?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
Süpersprint ötmez fazla tok sesi vardır onu alabilirsin.yavuz'un kullandığı da ses vermiyomuş fazla.Diğer insanların söylediklerine bakma senin aracın dizel hks miş ottoymuş hiç bulaşma minibüs gibi gezersin yoksa.
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Son susturucu ile 10 hp alan hiç görmedim. Anca komplike bir egsoz sistemi le olur o olay. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
,Niye hks alıp 600 700 tl paramı versin sadece son susturucuya.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
o kamyon sesi çıkmasın diye kat iptal etmek istemiyorum bizde orta susturucu yok o yüzden kattan sonrasını genişletip tavsiye edeceğiniz güzel bi son susturucu düşündüm kullanan bi yavuz abi olduğu içinde magnexe daha yakınım zaten daha başka ne yapabilrim ki yazılım var kn alcaktım onun yerıne orj filtreyi 5k de bir değiştirecem sensör azırası vermesın diye motorun içine de girmeyeceğim için birtek egsoz kalıyor zaten alsam alsam bi 3 5 bg anca alırım ki bana yeter daha ucuz yollu bişe alıp pişman olmaktansa denenmiş magnex aliyim diyorum. 500 TL fazla olabilir ama yapcak başka bişe kalmadı
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:05 ::::

hks ile traktör spec olma ihtimalide var gibi bir his var içimde deneyen varmı ki acaba ?

eksoz piyasasını bir anda bitirdin