Kayıt ol

Kapalı konu

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 21-09-2009, 12:59   #305
ice

ice - ait Avatar

Otomobil: GTR 200 - SUPRA

EKEray´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
orçun konu açıyosun m5 mi egztrikli typer mı diye. bizde sana diyoruzki sağlıklı m5 in yanında duramaz bile typer. sen buna eyw demiyosun ben geçtim diye ısrar ediyosun sonra millet sana götüyle gülünce zoruna gidiyo. geçmişsindir problem değil ama kardeşim sen XXX plakalı m5 i geçmişindir. anladın bunu artık kafana sok bir dahada konu açarken ahmetin m6 vs benım typer ne olur yada biz denedik böyle böyle bitti diye konu aç. reklam yap reklam güzel bişeydir iyisi kötüsü olmaz ama inan konuyu okuyan 10 kişiden 9 u gülüyo şu anda
Doğru söze ne hacet
ice isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 12:59   #306

Işık - ait Avatar

Otomobil: BMW 320 td

orçun konu açıyosun m5 mi egztrikli typer mı diye. bizde sana diyoruzki sağlıklı m5 in yanında duramaz bile typer. sen buna eyw demiyosun ben geçtim diye ısrar ediyosun sonra millet sana götüyle gülünce zoruna gidiyo. geçmişsindir problem değil ama kardeşim sen XXX plakalı m5 i geçmişindir. anladın bunu artık kafana sok bir dahada konu açarken ahmetin m6 vs benım typer ne olur yada biz denedik böyle böyle bitti diye konu aç. reklam yap reklam güzel bişeydir iyisi kötüsü olmaz ama inan konuyu okuyan 10 kişiden 9 u gülüyo şu anda
O 9 kişiden biri benim itiraf ediyorum
Işık isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 13:01   #307

orcuns - ait Avatar

Otomobil: civic

ICE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canım senin bu alınganlık problemin nedir ? Bi açıklasana bak daha önce yazdığım msj"lara mecazi anlamda konusuyorum.+ alınma diye daha önce de söyledim...Ne yani 250 değil de 269 yada 275 hp olduğun da araban 20 boy daha mı fazla gidiyor....
alıngalık degıl atmosferık arabada 10 hp nın 15 hp nın 20 hpnın cok buyuk farkı vardır alıngalık degıl 250 hp yazdıgın zaman yanlıs anlasalabılır m5 ın sahıbının bana dedıgını yazdım uydurma yapmadım ben bılmem orjınal hpsının burdakı konudan sonra arastırdım 443 hp dedı motorunu actı fılan falan yanı sunu dıcek atmosferık arabada 1 hp nın bıle farkı var....

http://i28.tinypic.com/2cx6scg.jpg
orcuns isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 13:01   #308

Boost Up - ait Avatar

Otomobil: MiTo

Boost Up - MSN üzerinden Mesaj gönder
Bende gülüyorum

Eray Yümsel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Boost Up isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 13:02   #309
ice

ice - ait Avatar

Otomobil: GTR 200 - SUPRA

orcuns´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
alıngalık degıl atmosferık arabada 10 hp nın 15 hp nın 20 hpnın cok buyuk farkı vardır alıngalık degıl 250 hp yazdıgın zaman yanlıs anlasalabılır m5 ın sahıbının bana dedıgını yazdım uydurma yapmadım ben bılmem orjınal hpsının burdakı konudan sonra arastırdım 443 hp dedı motorunu actı fılan falan yanı sunu dıcek atmosferık arabada 1 hp nın bıle farkı var....
Peki sen nasıl dersen öyle olsun.Bilgi için teşekkür ederim bu arada
ice isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 13:03   #310

mmustu - ait Avatar

Otomobil: 190 E

mmustu - ICQ üzerinden Mesaj gönder mmustu - AİM üzerinden Mesaj gönder mmustu - MSN üzerinden Mesaj gönder mmustu - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to mmustu
ya arkadaşlar şu mevzular yüzünden bu konuşmalara hiç gerek yok.

birbirinizi kırmaya üzmeye değmez......

tünayK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
usta şöför dediğin,mutfakta aşcı,sokakta beyefendi,yatakta fahişe olur...
mmustu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 21-09-2009, 13:04   #311
TechWorks

senna - ait Avatar

Otomobil: billet

ban sezonu açılmıştır, herkese rastgele

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üye çevrimiçidir (Online)  
Kapalı konu

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 05:44 ::::