trt falan alakası yok senın cumle ile benim cümle arasında baya bir fark var sanki m5 çok zorlanıyorda en son direnemiyormuş gibi oluyo senin dediğin
Printable View
biliyosun stock m5 bulamicağımı zorluyosun. barışın izmirde oldugunu bile bile yarın gel deneyelim demenden bir farkı yok :D:D
stock m5 i barış kullanırsa getiririm. 900 devir 6.vites basarsınız ok mu ?
neyin ne oldugunu iyi biliyoruz kızacak birsey yok ufak bir yanlışı düzelttik düzeltmeyelimmi ;)
EDIT : Alıntı yapmayı unutmuşum : bmwlove'a ithafen :
Neden genelleme yaptığınızı anlamış değilim , 5 senedir type-r'a biniyorum , hiç bir zaman uçarım kaçarım geçerim gibi bir iddaam olmadı.
O yüzden kalkıpta "SİZ" vs. gibi genelleme yapmazsanız sevinirim.
E39 M5'in ne kadar oldugunu bende biliyorum . Ancak BMW zengin işi Japon'lar çer çöp gibi yazdığınızdan bu şekilde cevap verdim.
Siz japonculardan ne kadar nefret ediyorsanız bende en az bu züppe tavırlı bmw'cilerden o kadar nefret ediyorum.
Sizden ricam lütfen genelleme yapmamanız , her type-r kullanan kişi aynı değildir , mesajlarınızdan alınanlar olabilir.
Kaan ın dediği doğru genelleme yanlış + bro bu arda MJ Edition süper olmuş :)
Bence elmalarla armutlar karıştırılmamalı..
Olay YGZ Turbo Type-R ın M6 geçtiği zamanki muhabbete dönüyor..
Kimse çıkıp Honda Civic Type-R, BMW M5 den daha donanımlı daha konforlu daha güvenli demiyorki zaten?
Biz arabalarımıza modifiyeyi ne için yapıyoruz? Daha üst segmentteki araçlarla denemek için onlara yetişebilmek veya geçebilmek için değilmi?
Adam arabasını doldurmuş 3.35 ile deniyor M5 ile deniyor bunda bukadar tartışılıcak ne varki?
Ne yani japon arabası alıp modifiye edip sadece japon arabaları ile 2 litre sınıfındaki araçlarlamı denemek gerekiyorki burda herkes M5 daha konforlu donanımlı vs yazıyor..
Bunu zaten herkes biliyor amaç burda aracın takılan parçalardan sonra nasıl gittiğini görmek değilmi?
Bakarsın demekki Type-R atmosferik olarakta bu parçalar takıldıktan sonra stock M5 ile yürüyebiliyormuş dersin.. Ki 2 litre atmosferik araba için bence başarıdır bu. Varmı piyasada başka 2 litre atmosferik böyle gidebilen bir araç daha?
Tabiiki burda başarı Type-R ındır..
Öteki zaten V8 400 HP bir araç..
Ondan sonra muhabbet yok Type-R da 2 ton olsaydı yok M5 ide sökseydike dönüyor saçma sapan konu uzuyor tartışılıcak birşey yok bence..