146hp ile 330 a 4 boy gidebiliyosanız bravo...herkes 330 söyle dir böyledir diyoda superchips,headers ve ekz.lu manuel 330 286 lık m3ün 230a kadar 2 boy arkasından geliyo belirtiyim...
Printable View
146hp ile 330 a 4 boy gidebiliyosanız bravo...herkes 330 söyle dir böyledir diyoda superchips,headers ve ekz.lu manuel 330 286 lık m3ün 230a kadar 2 boy arkasından geliyo belirtiyim...
otm.değil smg
smg 2 de beklenen sonucu vermedi ama. yinede bir manuel ivmesi ve tadı vermiyor...
HEL 01 Mustafa Beşoktayken bi gece rollinge çıktık. Mustafa fena alkollüydü yapmamasını söylediğim halde 225lik cuprayla roll yaptık ve 200e kadar arka tamponunda gittik. Zaten o gece ehliyet avcısı Birol Mustafanın ehliyeti aldı :D
:) Üzüldüm kötü olmuş..Ozandayken tabi daha öncede dediğim gibi son hali kadar dolu değilken astra turbo ile denemiştik turboyu ben kullanıyordum..225 lik cupranın 200 e kadar arkasından ayrılmadıysa son halide baya iyiymiş o zaman :)
ahuehuauhhua:D ıyı sıyırmıstım o gece ben fenaydı muhabbet:D:D
ben orda kaçıodum, dr gel buraya kacma dıe dalga gecıodunuz:D:D konu pertlemesın bu arada:D