valla başar senn arabanın yanına e46 m3 koysan dönüp bakmam yapmayın arkadaslar nası e46 daha yakısıklı olur tercihen e46 denilebilir ama kesinlikle yakışıklılık konusunda e46 geride
Printable View
valla başar senn arabanın yanına e46 m3 koysan dönüp bakmam yapmayın arkadaslar nası e46 daha yakısıklı olur tercihen e46 denilebilir ama kesinlikle yakışıklılık konusunda e46 geride
Z4m sevilmezmi ya :) çok daha güzel bence
z4 m çok çok daha şık ..karılara falan sorsan e46 m3 un yanından bile geçmez z4 varken..ama işte 2 kişilik.. helel başarın araba bir kişilik :D
z4m..... e46 da yeteri kadar fantezi denendi görsel olarakta e46dan daha dikkat çekici ama 2 kişilik.... tam keyif arabası bence
Z4 M her ne kadar daha iyi performansı olasa da e46 m3 tercih ederdim . bence şu ana kadar üretilen en güzel m3 .
cok tesekkur ederim arkadaslar bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylastiginiz icin 1 hafta icinde alicam sanirim 2 sinden kismet hangisiyse artik :))
arkadaşımda var galeride ilgilenirsen yardımcı olurum gayet güzel araba sağ arka çamurlukta boya var cabrio çok güzel araba..siyah.
kesinlikle z4m tercih ederdim :) Görüntü, gidiş hepsi var :) 2. araban zaten olur, 2 kişilik olması dert değil
Aslında araçların sıfırdan satış rakamlarına baktığımızda avantaj ve dezavantajlarına göre hangisinin tercih edilmesi gerektiği ortada:soru:!.....lakin özel bir sempati veya hayranlığa da saygı duyarım.
"coupe bir araç mı yoksa roadster bir araç mı" ikilemi bence birbirlerinden çok uzak kaleler...
arkada koltuk isteyen bir spor otomobil düşkünü başkadır , iki kişilik roadster ile daha farklı hislerin peşinde olan spor otomobil tutkunu bambaşkadır...
kişisel zevk meselesi..
ben keyif aldığım şeyleri paylaşmaktan ve paylaşırken alınan keyfin katlanarak artmasından , hatta paylaştığım insanlara bulaşmasından çok zevk alırım..
sırf bu sebeple m3 coupe diyorum... yoksa aralarındaki mekanik kabiliyet farkları bana göre çok değil...karoser yapılarından ötürü kullanım hislerinin farklı olması da gayet normal...
bu arada z4 coupe'nin tavanı ve sırtı arka çaprazdan bana aynı spoon hard-top takılmış s2000 gibi göründü..daha önce hiç dikkat etmemiştim...
aslında spoon takılmıs s2k z4m gıbı duruyo=)
s2k ya spoon ht takınca saka bı yana z4m gıbı bıse oluo s2k sasırtıcı sekılde benzıolar..