|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 156 GTA Sportwagon
|
Merhaba Arkadaşlar
98 düzgün bir impreza gt mi tercih edersiniz Yoksa sonradan turbolanmış Vtecmi. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
ne sekilde modlanmıs bi vtec le ne sekildeki bi subaruyu kıyaslıyosun önemli olan o?
turbo bi vtec orjinal bi subaruya kıyasla cok daha üstün olucaktır kuşkusuz.. bu arada konu kavga konusu haberin olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Sonradan turbolanmış vtec diye bi tabir çok yalın olur hatta yanlis olur.
her turbo vtec bir degil.Araclarda neler var , ne parcalar , bunlar onemli. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
orta şeker bi vtec 0.6 bar civarı ile orj wrx den bahsettiğini düşünürekten vtec diyorum.
Rollingde affetmez vtec __________________________________ my life style turns my death style... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hiç kurcalanmamış İmpreza bulabilrsen İmpreza, sonradan turbo araç almak bence hiç güzel değil. Kendin yaptın mı zevki çıkar o işin. Bence
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Herşeye rolling veya yarış olarak bakmamak gerekiyor. O rolling yapılan yol elbet biter viraja gelir
Bu demek olmuyor ki hondalar dönmüyor ama 4x4 bir adım önde bence. İki araç honda turboda olsa aynı katagorinin arabaları değil zaten. Ama tercihim subaru olurdu; 4x4ün avantajı ve yapacağın ufak dokunuşlarla alacağın güç.Gf8 düşünürsen; http://www.sahibinden.com/satin_whit...XQQdisplayitem Gc8' ede karar verirsen araç bulmanda yardımcı olabiliriz ![]() Bütçeniz ne kadar bu arada? Son Düzenleyen DogukanB; 11-10-2009 21:29. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
m6 typer muhabbetı tarzı baslıycak bırazdan.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
olabilir ortlaam olarak daha cok rolling yapcağımız için virajdada basmayı versin hondacılar ayrıca 4x4 oncen cok kayıyor oda sakat zaten virajda kapışmaya başlayan adam eceline susamış adamdır ![]() olay yoldan çıkmadan bütçeyi belirleyeleimde en azından neler yapılabilir 2 araç içinde onu konuşalım. __________________________________ my life style turns my death style... Son Düzenleyen BlackEmperor; 11-10-2009 21:35. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: EJ9 Cıvıc & Linea multijet
|
vergısını yakıtını ve yedek parça fiyatlarınıda bakmak lazım.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
@BlackEmperor; ben virajda basılcak demiyorum ama yol tutuşda önemli bi faktör değil mi?
![]() @sword; tabiki o da çok önemli. başka aracınız yoksa ve günlük kullanıyorsanız biraz üzebilir $$
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
Ben; takılan parcaları ve işçiliğini bilmediğim sonradan turbolanmış bir araç yerine fabrikasyon turbolu aracı tercih ederdim.
İmpeza kullanıcısı olarakta 4 çeker kullanmak çok güzel tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
durum krıtıclesıyor burda
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
![]() Viraj tabikide onemli hatta düz yolda basmaktan daha zevkli ona bişey demedim . Rally de 1. olan bi vtec gordunuz mu ? ben görmedim
__________________________________ my life style turns my death style... |
||
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
su 4 ceker viraj mantigi cok yanlis.
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
tamam bişe demiyom. Orj vtec ile orj wrc den iyi pilotu olan daha iyi yol tutar.
__________________________________ my life style turns my death style... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:31 ::::

Bu demek olmuyor ki hondalar dönmüyor ama 4x4 bir adım önde bence. İki araç honda turboda olsa aynı katagorinin arabaları değil zaten. Ama tercihim subaru olurdu; 4x4ün avantajı ve yapacağın ufak dokunuşlarla alacağın güç.