Kaya ya katılıyorum M3 al hem yaşına göre daha uygun istediğin zaman S6yı kullanırsın sonuçta
Printable View
Kaya ya katılıyorum M3 al hem yaşına göre daha uygun istediğin zaman S6yı kullanırsın sonuçta
walla audinin konforunu arasın kesin bildiğim tek o war lakin ben olsam ewt werip e46 m3 binerdim yaşım itibariyle ....
performans hafıflık gıbı nedenlerden dolayı m3, kalıtede audı bıraz daha ıyı olablır sınıf farkından dolayı ama m3te gayet ıyıdır ıscılık kalıtesı vs..
konfor aradakı en buyuk fark olur gıbı gelıyor ozellıkle suspansıon, yoksa sessıszlık fılan gene cok fark olucagını sanmam donanım olarakda yakınlardır..
öle işte.. yani özetlenırse arada dağlar kdr fark yok hıcbı kategorıde aslında,
e 46 m3 düşünme bence hemen al;)
durum varsa kaçırma bence m3 ü :)
m3 hertürlü.. s6 da kenarda keyif için beklesin :)
Yani soyle baktigimiz zmn
ben suanda arabaya 8kisi bile alirim rahat rahat(lagunaya otrmuslugumuz var 7kisi galiba:D)
m3le 4kisi zor belki :)
viraj kabiliyeti m3 biyerekadar..
yakit konusunda tahmiinim hemen hemen aynilar+ benim aracimda lpg'de var s.icinde cok sikisik olunca trafik cat diye geciorum:)
ne biliyim ,m3'e gecmeye hala ikna edemedimde kendimi bahane ariyorum :o :)
m3 te vergi avantajıda olucak sanırım...
s6 da güzel m3ün çok farklı bi ruhu var :)
ah be onurum ne kararsız adamsın :) imkan varsa al tabi m3 ü s6 dan sonra rüya gibi gelir manuel olsunda :)
olm otomatik hantal 4wd bi araç zevksiz kalır m3 ün yanında diyorum lan :D
hıc durma hemen bmw ye gec bence degısıklık olur hem senın ıcın
m3 alırm her yerde yanlarım eylencelı olur s6 agır abı arabası :)
kesin M3 almalısın bence farklılık iyidir S6 nın tadını almışsındır kanımca :)
hadilaaeeem :D
hic bmw surmemis olsam degisiklik olsunda hayatim bmw m-b icinde gecti:D
yaw birakin agir magir abi mabi :) yanlamalik araba alcak olduktan sora gider sahin alirim,oda got atio digeride ;)
valla daha 2kusur ay oldu toplamda 3K km yaptim keyif meyif alamadim garajda yatiyo :) Calisiyorumda :o
imkan var benzin sorunu yok vergi yok..yaş genç..al m3 takıl yanlarsın :D ara sırada s6 yla takılırsın..