|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2005 Clio RS
|
COLT--------CZT ----1.5T----150HP---210TORK-
Peugeot-----207GT---1.6T----150HP----240TORK- 1.YAKIT.. 2.PERFORMANCE..(stadart&yüklü) 3.KONFOR.. 4.YEDEK PARÇA.. 5.SERVİS.. 6.GÖRÜNTÜ.. 7.DAYANIKLILIK... NOT:CZT İCİN BİLİYORSUNUZKİ BLANUMA MARKA BİR KİT VAR BU KİT SAYESİNDE CO K FAZLA GÜÇ ALINABİLKİYOR.. PEKİ 207 GT İCİN HERHANGİBİR KİT VEYA BASKA BİRSEY VARMI..?NELER YAPILABILIR NE KADAR GÜÇ ALINABİLİR..??? SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ..? __________________________________ http://img526.imageshack.us/img526/4363/imzas.jpg Çağlar Akhisar http://www.facebook.com/NOT36?v=app_...?v=71331669019 The Genesis Story Of Mine Machines |
|||
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
bana gore sankı czt daha ıyı yuruyormus gıbı gelıyor
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
mitsu = modifiye
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Yürüyen kaç tane czt var ? piyasada parçasının bulunmadıgını duydum ben olsam parçası bol olan ve bulma imkanım olan bir araç alırım 207 gt olabilir Benim fikrim bu tabi .
__________________________________ BOŞ BİR ÇUVALIN,DİK DURMASI ZORDUR. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer C.R.M'nin dükkanı.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
CZT nin tipi bi değişik ya,207 daha bir araba gibi duruyor :P
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
jr evo
yukle devam et
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 11' Jetta 1.2 Tsi
|
207gt dizayn ve parça ulaşımı servis olarak
colt czt ise dayanıklılık ve yakıt olarak düşünüyorum performans da ise tork ve rolling değerleri dyno testleri önemli.. Kırmızı bir GT güzel olur RC de düşünülebilir
__________________________________ *Yok ben EG arıyorum.. Si olursa tabi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
bir kit taktıgında 210 beygir oluyorsa gerçekten czt ve gazlama amaçlı kullanıcaksan çok düşünülecek bir duum yok bence...
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
Czt etraafta cok goremedigimiz sirin bi arac.1.YAKIT.
2.PERFORMANCE..(stadart&yüklü) 3.KONFOR.. 4.YEDEK PARÇA.. ![]() 5.SERVİS.. 6.GÖRÜNTÜ.. 7.DAYANIKLILIK |
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
CZT nin performans yönünden iyi olabileceğini zannediyorum ama buna sorunsuzluğuda eklemek gerekli. CZT nin aerodinamiği hakkındada şüphelerim var arkası çok savuracak bir araca benziyor.Tüketim konusunda czt'yi bilemem ama kullanan arkadaşların 207 gt ve RC'yi övmelerini duyuyoruz zaman zaman.Eğer imkan varsa bence 207 gt alıp standart binmek hepsinden daha mantıklı...
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hıc bır czt 150 vermıyor bızım czt de sadece kutu ıcı fılıtre var 169 verdı parca sıkıntısı hıc yaşamadık araba 2 yıldır hıc servıse gıtmedı hıc bır arıza yapmadı sehır ıcı tuketım degerlerıde cok dusuk...
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -/-
|
salt performans açısından düşünmediğimize göre çok açıktırki 207 GT daha iyi bir araç..
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Sadece performans düşünmediğine göre çok daha öncedende söylediğim gibi 207GT daha mantıklı olur senin için..Hem donanımı fazlasıyla iyi,hemde biraz daha geniş bir araba.+Denizli yollarınıda hesaba katmak lazım
Bunlara ek olarak Ford Fiesta ST'de düşünebilirsin 2.0 atmosferik gerçi.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI Son Düzenleyen ahmetbaha-drs; 14-10-2009 15:01. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Uzun zamandır 207GT kullanan biri olarak fikirlerimi paylaşayım.
1.Yakıt tüketimleri hemen hemen aynıdır.Karmada 100 km de 7 lt yakıt tüketiyorum.1500 km lik mesafenin verisidir. 50 TL lik benzin alıp, kasıp kaç km gidicem diye hesaplamadım yani ![]() 2.Performanslarının başa başa olduğunu düşünüyorum. Hiç deneme şansım olmadı. Ama fabrika performans verileri de aynı zaten.Büyük bir fark olmadığı açık. 4.Yedek parça açısından 207GT avantajlı olacaktır. 5.Şahsi düşüncem servis açısından da 207GT nin avantajlı olduğunu düşünüyorum. 6.Colt Czt bana hep küçük bir minibüsü andırmıştır.İç dizayn olarak da çok boş geliyor gözüme. 207GT daha agresif ve dinamik bir dizanya sahip bence. 7.Kesinlikle Colt daha dayanıklı ve sorunsuzdur.Sert kullanımda 207GT den çok daha fazla toleranslı olduğunu düşünüyorum.Zaten bugüne kadar Colt kullanıcılarından da hiç problem duymadık. |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: At Arabası :D
|
bende şöle bir eklenti yapayım
bravo tjet sport 150 hp - colt czt - 207 GT
__________________________________ Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır. ![]() Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Yeminli Pompacı ![]() |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: astra coupe
|
czt nin arkası çok tipsiz olsada czt yi tercih ederim... yere basınca görünümü biraz iyileşiyor en azından performans oalrak 207 den öndedir sanırım...
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Kemal Tanca
|
içini beğenmiyorum ama yinede czt diyorum
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 2005 Clio RS
|
Ahmet baha saolsun güzel KAFA karıstırıyo
![]() 2005 SARI CLİO SPORT YANİ 182 LİK RS 2004 SEAT LEON 1.8T SPORT ORTAYA ATTI KAFA GİTTİ YAA ![]()
__________________________________ http://img526.imageshack.us/img526/4363/imzas.jpg Çağlar Akhisar http://www.facebook.com/NOT36?v=app_...?v=71331669019 The Genesis Story Of Mine Machines |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
![]() Yahu ben bu iki araç arasından GT diyorum..Bunlara alternatif olarakta hemen hemen aynı fiyatlara başka araçlar söyledim Sarı RenaultSport gerçekten güzel ama.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:40 ::::

yukle devam et

Bunlara ek olarak Ford Fiesta ST'de düşünebilirsin 2.0 atmosferik gerçi.