bu arada otomobilden beklentin önemli.
az mı yaksın
iyi mi gitsin
dışı mı güzel olsun.
bunları belirtseydin sana millet burda nokta aracı bulurdu ;)
Printable View
80 litre filan olabilir hiç bakmadım 80 dir büyük ihtimal.e60 530 un 8 küsür litre yaktığını söyleyim bu arada şehir içi.8.2 mi neydi board computerda.ben volvoyu heralde 2.el alırım zaten 2008 den aşşağı olmayan max 30 bin km civarında.yaygın olmadığı için 2.ellerinin para etmediğini biliyorum.
dynamic modeinde çoğu şey var zaten.Dynaudio ses sistemi olsa fena olmazdı 2.ellerde o ses sistemine sahip olan s40 görmedim.
şöyle sıralayım.
az yaksın.dizel olsun.
sağlam araç olsun
donanımı iyi olsun
fiyat 45 e kadar çıkabiliriz.golf 5 tdi filan alacağıma volvo s40 daha iyi bence.donanım listesi gayet güzel.hafızalı deri koltuklar-bi-xenon farlar-sunroof-park sensörü vs.
volvo s40 ciddi düşündüğüm bir araç güzel seçenek.
bunun gibi başka seçenekler varsa düşünebilirim.
Hep alman demistin,konu baslıgını bile ole acmıstın,kimse almandan baska bisecenek solemedi oyuzden,ama s40 guzel bi secim guzel bi jant ve yayla cok ta spor gozuken bi arac 2.el alman mantıklı o aracı zaten,hayırlısı olsun kardesim.
yani alman dememin nedeni babamın güvenliği ön planda tutmasıydı.volvo da güvenli bir araç benim aklımda yoktu kendisi söyledi s40 lar nasıl filan.ben de baktım o fiyata a3 filanda alınıyor fakat bu araç daha mantıklı geldi benim için.donanım+güvenlik+yakıt.
golf tdi dan üstün bana göre.daha premium.
teşekkür ederim.
Valla Volvo iyi bir tercih olabilir,ikinci el alacaksanda gayet mantıklı pek bir kayıbın olmaz. Yalnız takıldığım bir nokta var,güvenlik=alman otomobili kavramı biraz değişik ve yanlış kavram gibi.Eskiden alman otomonillerinin saç kalınlığından dolayı güvenli otomobil sıfatındaydı babanın aklındada o var sanırım ama artık Eurocup tan 5 yıldız alan her araba güvenlidir.Güven istiyorsan bence Eurocup testlerine göre tercih yapmalısın.
e 36 m3 :D
Donanım, konfor ve sportiflik dersen onun adı Golf GTi değil Audi S3 olur o saydıklarına yol tutuşuda eklersin..
Yok sadece parasına göre donanım konfor sportiflik dersen onunda adı Leon Cupra olur..
Golf GTi ın işçilik malzeme kalitesi Cupradan üstündür ama performans olarak değil..
16/05/2006 yılında sen en son yanlıyodun :) ehliyeti aldıysan sakin 1.6 sınıfında bir araba alarak başlamasın bence.
http://www.modifiyem.com/forum/f51/y...29/#post738292
Bence honda'ya da bakmalısın. 6yıl 150.000km garantı olması cok buyuk bır artı. Adamlar arabalarına guvenıyor ki bu kadar uzun yapmıslar ;) Eskı aracım focus tdcı'ydı sımdı yenı cıvıc var aralarında ınanılmaz fark var(donanım,performans,yol tutuş,parça bollugu). Focus'un bence tek ozellıgı az yakması .İllakıde alman ıstıyorum dersen yenı opel astra dusunebılırsın. Yenılerın motor seceneklerını bılmıyorum ama ıstedıgını bulursun...
Corsa opc düşünebilirsin. 1.6 sınıfında en başarılı araçlardan birisi.Donanım olarak iyi.Görünüşü güzel..Onun dışında Fiesta ST veya Mini olabilir bence.Hem onların fiyatlarının üstüne kalan paranı ekleyerek doldurabilirsin arabaları. Tabi düşündüğün kategoriyi bilmiyorum..Golf GTi alacağına mini veya Corsa daha mantıklı bir seçim. Vergi düşük,performans yüksek. Jam Da Joker'in dediği gibi ona gelene kadar S3 veya Cupra alınır. Ki bence Cupra çok çok ideal bir otomobil. Diğer sınıflar hakkında bir bilgim yok,Passatı vs. idi. :)
abi o zamanlar toyduk,şimdi yapabiliyorum çözdüm aştım onları :) fakat haklısın artık biraz güzel giden araçlara bakmıyorum zaten.ne kadar güzelde sürsem ki o da tartışılır sakat pozisyonlara girebilirim gençliğimden dolayı.
corsa opc kardeşim de çok al diyor ama opele soğuğum biraz.
a3 1.6 fsi var.
beyaz s40 1.6d var.
bmw 116 var.var da var.
audi a3 dıyorum tam genc ısı
Su an dusundugum tek araba...
135 Coupe...
Turkiye fiyatini bilmiyorum ama burada cok uygun...
arkadaşım sen füme rengi fiesta ile migrosun bahçesinde, shell in oralarda sürekli el freniyle gezen kişimisin?
İlk araba olarak gti tipi bir araç alma bence..Benim o kadar param olsa şu an 2007 sonrası 1.4 tsi audi a3 kovalardım
5 dakika düşünmeme bile
http://www.sahibinden.com/2_0tfsi_fr...XQQdisplayitem
Burasi bir forum,kisisel muhabbet yapilcaksa msn kullanilsin o zaman.Herkese yazilan seylere herkesin cevap verme ozgurlugu var.
Senin anlamadigin olay vuruntu
adam yuklediginde dsgyi vuruntu yapiyo diyo
sende diyosun ki bende dsg var yapmio(burdan cikcak sonuc yuklu bi dsgn varki yapmio)'yuklu dsg'den kasit yuklu bir dsg sanzimana sahip golfun var ' anlaminda.
sora diyosun ki duzu gecio diyemi ole..
sence nerde sorun ???
problem nedır gardas
sadece dsg sistemi yüzünden geçmiyordur bence şanzıman oranları bile farklıdır belki?
kimsenin ukalalık yaptığı yok adam senin belki dikkatinden kaçmıştır diye kalın kalın yazarak sana cevap vermiş bu kadar basit.
dsg olayına gelince cem özer istisna bir durumu örneklemiş, eğer aracında cem özerin kast ettiği kadar bir güç artışı var ve vuruntu yapmıyorsa bunu söyleyebilirsin ama benim anladığım standart bir aracın var
araştırmasam sormasam tamamda neyse konu uzuyo
[QUOTE=10ur_K;950831]Bak guzelcene sorular sorup,aciklamali olarak yazsam bile yanlis anlasiliyo,yada anliyosun.Yuklu dsg sanzimanli aracin ve fn2 tayparinla kazasiz belasiz arkaadasim,forumumuza hosgeldin.Alisirsin zamanla..[/QUO