annadım kardesim ozman konuya donelim sole bakalım senin araba chipli gerci ama cooper s le denedinmi hic sonuc ne oldu chipten once chipten sonra:) konuyuda saptırmamıs oluruz hem:)
Printable View
sizin scirocco düz mü?
o zaman mini de düz olmalı??
otm. i geçersiniz genelde otomobillerin çoğunun otm. vitesleri yürümüyor
yok be abi bnm araba stock karıştırdn chipli bi kaç tane var ben coopers s le denedm yakın bi arkadşm iki kere ben geçtim aamm arabsı sorunluydu sonra yaptırdı o geçti yani ama allta kalmıyo bizim arabalrda güzel yürüyo
Kaa 70 le deneyein bence bi :) 2 scirocco :D
olabilr denerz
Ben denerim :) bnm araba chipsiz ne chip i nerden cıkıo chip flan tamamen stok lvn sen arbayı dynoya cıkardınmı hiç kac hp oldunu biliomusun arabann söle böle
Stock mini bulursanız deneyin bende merak ettim.
Sefa bu tarafa gelirseniz benide alın darlanıyorum evde çocuklarla evcilik oynuyorum ,sıkıldım .
benim aklımda yanlıs kalmıs demekki:)evet sciroccolar guzel yuruyo ama ben genede cooper sin daha iyi yurudugunu dusunuyorum stocktada ki sende ornekle bunu desteklemısin aslında:D
:):) bencede bi stock mini bulmak lazım :)
:Dbizimkide stock 180 ama:D rodaja bağlı :)
aynen oyle ama arızalık bi durum yok kat iptali falan bişi yok orta ve son susturucu tupler değişiyo hiç bi sorun yok yanı ben çkıyorm kardşm gorusuz sonra bizim siteyi incele herşeyi ogenblrsn ordan
170lik golf gt ile 160lık scirocco ne olur acaba ?
:D:D: bir veya 2 boy gt alır bunu bende çok merak ediordm ikisi dsg ise gt alır
Gönül Sciroccodan yana :)
Şimdi bunları konuştuğun çocuk benim arkadaşım geldi bana anlattı herşeyi.. ;) Sen biraz kaşınmışsın sanki durduk yere tanımadığın çocuğa gidip hadi gel deneyelim demişsin o da sana demiş ki benim bir arkadaşımda stock eski kasası var onunla dene ama o da seni 10 boy geçer demiş tabi ki :) Bu arada 10 boy geçer dediği cooper S benim eski aracım :cool:
:):) tamam işte 10 boy demesini bilio stocksa ama denesinler bende aynı okuldayım arkım hatta o çocuk benimle aynı sınıfta mini sli :)
k.bkmada oda kaşınmış stock mini s le sciroccoyu nasl 10 boy geçio hhangi akılla dio onu anlamadım gelsin geçsin stock s lerle 10 boy
bence bi dediğiniz gibi stock ama deneyein bizim beyaz sciroccoyla :D 10 boy sanmıorm :D
o ndn denemio güvenmiomu kendi aracına :D stock işte yapsınlar
Tsi çok hafife alıosun bence denemeden bi yorum yapma her tsi aynı deil miniden miniye fark varsa sciroccodan sciroccoyada var ben sadece fark atrz yeriz demiorm 10 boy olmaz onu demek istiorm
yok yok ben tanımam etmem aynı sınıftayız sadece :) nese onu geç madem öle bi tip deil stock bulursunz deneriz :) atar gider yapmıorz burda sadece deneyelim görelim :)