YAAA bu caponlar tam üçkaatcı :D arabanızda yok yok konuşurken hep stock hep stock :D
Zaten senle denenir anca bu piyasada denicek adam çok az. Aramızda hiçbizaman lafı olmadı olmazda...
Printable View
YAAA bu caponlar tam üçkaatcı :D arabanızda yok yok konuşurken hep stock hep stock :D
Zaten senle denenir anca bu piyasada denicek adam çok az. Aramızda hiçbizaman lafı olmadı olmazda...
son susturucuyu hi-power alma düşüncem var ara borulara gerek yok gibi sonuçta dümdüz krom çok kıvrım olsa belki ama bunda o kadar sorun yok ekleme yama yapılmıycak sonuçta. vanalı sistemi hiç bilmiyorum silencer ile uğraşmak bende istemem bakalım ilk defa marka olmayan bişi yaptırcam denemekten zarar çıkmaz heralde :D
yeni 3.35 sanırım turbo luydu???
kim geçer bilmiyorum ama bmw alırdım :D
sst spor modda 3000 devirin altına düşürmez eğer süper sport moda geçerseniz 4000 devirin altına düşürmez vites atışları 7000-7100 gibi yapar (kesici 7500) aynısını manuelde de yapabilirsin.
Tek avantaj piste çıktığın zaman manuelde vitesle uğraşırken sst'de s-sport modunda senin yerine vitesle araç uğraşıyor.
4500dd miş
http://buyukbeyazkopekbaligi.com/
gerci ahmet gelsin daha detaylı bilgi yazar
ben kataloglara bakmadım kendi aracımda gördüğümü söylüyorum ayağımdan gazı çeksemde 4000 altına düşürmüyor.
dün gece ayar yapılırken, egzos seslerini balkonda sigara eşliginde dinliyordum:)
hazır ikiside sendeyken kavgada çıkmaz :D yoksa iş kavgaya gidio benimde en sevmediğim olay o zaten.
evo X bence