|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gitarımın accordu :)
|
ARKADAŞLAR SANIRIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR ARAÇ BULDUM.ARACI TANIYORMUSUNUZ SİZCE ALINIRMI BEN BİR YAMUĞUNU GÖREMEDİM CUMARTESİ GÜNÜDE GİDİP BAKICAM.GALERİDE KESİNLİKLE KAZASIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ARABA KOMPLE BOYALI KLİMA ABS VAR HAVA YASTIĞI YOK DIŞTANDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
http://www.sahibinden.com/honda_her_...XQQdisplayitem |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
emre bunun rengı bı tuhaf duruyor ya ıstanbulda bulamadınmı araba...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
her resimde farklı çıkmış serhat nasıl bir kırmızı çözemedim dediğim gibi cumartesi günü gidip yakından inceleyeceğim arabayı.belki bilen tanıyan vardır diye açtım konuyu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bence iyice baktır dostum sen buna
__________________________________ always AT by AT Almanci Tane-R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hacı benımde ıcıme sınmedı bu arac hıc bence bıraz daha bekle...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
tarz olarak tutmadım bu arabayı... daha düzgün temiz oynanmamışını bulabilirsin bence...
__________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
air bag'lisi falan alınır sanırım o paralara
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
oynanmamışı derken?jant far stop tarzında diyorsanız.benimde tarzım değil bu jant direksiyon vs eğer kısmet olurda alırsam jant far direkdiyon direk sökülüp satılacak.eğer sizin oynanmıştan kastınız bunların dışında bişeyse bilmek isterim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
yani kullanılan jant ve direksiyon pek bir zevksiz.. arabaya da düzgün bakılmamıştır diye düşünüyorum.. bunlar sadece tecrübelerim ve tahminim ..
__________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
benimde kırmızı cıvıc im vardı ama bunun gibi kırmızı değil yani bildiğin kırmızıydı .. bu turuncu gibi bi renk güneştenmi öğle çıkmış anlamadım ama rengi bi garip , sonra o jant direksiyonu olan araba benim içime sinipte almam
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Sierra 2.0i / Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci
|
beğenmedim,niye airbagli simidi geri takıp satmıyor? %90 kazalıdır bence zaten göze hoşda gelmiyor
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: dci
|
bu paraya daha iyi alternatifler bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
tmm zevk meselesi arkadaşlar anlıyroum bende asla bu direksiyon ve jant takılmış araca dönüp bakmam hata ığğğğğ derim ama zevk işte adamın demekki bu hoşuna gidiyormuş.kırmızı renk olarak biraz güneşle alakalı ama kan kırmızı değil araba.neyse cumartesi günü gider bakar size yorumlarımı söylerim ozaman..sanırım aracı tanıyan kimse yok.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
eğer tahmin ettiğim hondaysa çok eskiden beykozdan birinin bir arkadaşınındı kendiside kadosan tarafında bir yerde çalışıyordu baya gazlamıştı motoruna bi baktır derim tabi bu dediğim 2-3 sene öncesi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
arkadaşım şimdi kuyuya öyle bir taş attınki çıkar çıkarabilirsen
2-3 sene öncesi bir olaydan bahsediyor nasıl emin olucaz bu durumdan.ben zaten aracın herşeyine baktırıcam a dan z ye.merak ettim belki aracı bilen tanıyan biri çıkar diye düşündüm.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106 GTI Sarı Ve Doğan SLX.i.e (Hala Aranmakta)
|
Bence bu arabadan cacaık olmaz gibi emre abi..Boya orj koduyla boyanmamış gibi..Araç gebzede ve galeride..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
bende tuzlada oturuyorum sefaköyde çalışıyroum hadi kur bana bu bağlantıyı yemek yiyelim sonra seninle
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
emre sen yanlış anlıyorsun soylenenlerı gıdıcen alıcan ozaman usta araba banada pek duzgun gelmedı soruyorsun soyluyoruz bu parayı edıcek bı araba dııl bırazdaha arastır derım ne orjınal araclar var pıyasada...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |