motor içi doldurmadan vtı hiçbir şekilde stock kg sinde stock chipli-filtreli-egzostlu rs i geçemez.Ama tabiki ben utkunun arabası gibi sağlıklı yürüyen bi Rs ten bahsediyorum.
Printable View
stoc-stocktada vtiın rse karşı çok şansı olmaz :)
geçilmenin boyumu olur typer geçer işte sonuç olarak
evet ama yukarıda yazdığın modlarda da vtiın rse tutunması zor olucaktır
Kaleci var diye şut da mı çekmeyelim :)
Aynı speclerde Type-R'ın geçeceği zaten belli. Hangi viteste nereye kadar tutunuyor ona bakıyoruz.. Nihayetinde Type-R'daki mühendislik ile Clio RS'teki mühendislik bir değil. Bunun ben de farkındayım, diğer RS sahipleri de farkında..
yani bi bakış açısı tabiki ama ben geçildiğim zaman 1-2 boy gçeildim die sevinemiodum
herkesin zevki farklı tabi
ceme bak sevinmiomus hadi len:D o arabayla bi yere kdr gitmek bile basaridir. kendinden guclu arabalari bile aglatiyor her hizda.:D 2.0 n\a larin cok sansi yok maalesef..
bu arada caıheaders egzozlu typer ve 15 61 lı chıplı caılı egzozlu rs
vtec altı
olm sevincek olsam arabama binmeye devam ederdim,şöle bişide var typerda bnm beğendiğim bi araba deil istesem alırdım ama hızlı yani geçiliosan geçilirsin yapcak bişi yok
hee geçildiğin araç 2.0 motor deilde atıorum turbo veya 2.5 filan olsa o zaman sonuca sevinilebilir ama malesef öle deil
yanlıs bılıosun typer 2. kısıyı aldıgnda yanına daha dezavantajlı hale gelıo bunu butun typercılar bılır. sendekı 2 kısı typerdakınden daha az etkıler. deneme typer typer degılse eger genelde teke tek basar typercılar rllerde baska arabalara karsı. sımdı bende sana aynı seyı soyleyecektım sen fıltre egzozla sadece, kısalı hafıf jantlı soklmnus rs le yanyana gıdıyorsan o RS gıtmıyor demektır. ıkısıde aynı derecede saglıklı madem onun okadar fazlkasına ragmen neden gecemıyor senı? ;)