hee 2-3 bin dediğin MCS ye uyuyo Bana uyanda 5000 5700 ;)
Printable View
ben oı günde dedim umura sen 3 te bas ben 2 de inatla üst devre çıktı nese sıkıntı yok sabrim =) deneriz --- hem ben roccoyu savunuodm konuyu clio rs'e diktin he:D
yyy yada muy, stok r56lardan hızlıdır kanka :)
ben umura söledim o gün araban gayet iii gidio die =) nie tartışıosak senle :D:D boşver onu senle deneyelim biz dostça=)
anlamadım sabri başka mini ney :D
gördğğüm en ii mini ztn şuan yekta görkemde :D denemeye gerek bile duymuorm :D umurunkide ii gidio maşallah
Ztn scirocco için parça yok yazılım dışında sadece CAI var onuda kendimiz yaptık :D 220-230bg 320-330nm lerde geziyor güçler :D Sen herhalde geçen akşamdan baz alarak geçer diyorsun fakat 1.4 motor ne kadar güçlü olursa olsun 1 kişi bile çok fark ettirirken 4 kişi + 19'' jantları görmezden gelmemen lazım idda etmeden önce geçeriz die :D YYY yi veririz denersiniz. Ben artık deneme fln yapmadığım için sadece konuşmak la yetinicem kusura bakmayın :D
tolganın denediğini dio kanka :D 4 kişiyken demio sabri sanırsam =)
tabiki stock olrak çok ii maşallah diyelim =)
alican ben o gün senle aynı viteste deneyelim die 2 de bastım.1kere denedik o da adam gibi olmadı ayrıca bende 2 kişiydim o yuzden pek yorum yapmayalım.:)müsait bi zmnda sen 2 de ben 3 te basarız deneriz.yine pek sağlıklı olmaz ama maksat denemek,geçerim ederim gibi bi iddiam yok beni tanıyanlar bilir ztn..:)
stock sciroccoyla stock mini'yi parformans olarak karşılaştırmaya hiç gerek yok bence..:)
O zaman şöyle düşünelim Mini S R56>207 RC ama 207 RC> VW Scirocco 160hp o zaman Mini R56>207 RC>VW Scirocco 160hp :D:D
bence mini roll de alır gibi geliyorda denemeden tahmin zor :)
kızların dıkkatını cekmek ıstıosan kırmızı bir r56.. sciroccada aklın varsa scıroccoalmanı tavsıye ederım gonlun hangısıne kayıorsa:D
mini kendi klasmanında hem gidiş hem yakıt hem de dış ve iç görünüm olarak en güzel ve dikkat cekici arac. herturlu R56s :)