|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota camry & audi a4 1.8T Quattro
|
Arkadaslar merhaba,
Bildiginiz gibi Amerika'da Nissan 350z kullaniyorum..Hevesimi aldim ve TR;de alamayacagim baska bir marka/model arayisi icindeyim..Aklima e46 kasa bmw m3 yatiyor ama daha once hic kullanmadigim ve kullanan arkadasim olmadigi icin pek bilgi sahibi degilim.. Su su yillar arasi bilmemne sorunu var diyeceginiz bir modelmidir? Basimi agritirmi nissandan sonra? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ...
|
genel E46 sorunu arka aks ve difrensiyel
__________________________________ Samsa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BMW E36
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
guncel....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe Turbo
|
bir arkadasim yakin bir zamanda aldi E46 M3 SMG sanzimanli aldi.aldigi zevki bir türlü anlatamiyor.bana dedigi her insanin tatmasi lazim böyle bir arabayi diyor...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
|
CSL varsa onu tercih etmek en güzeli olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
walla daha bu gün m3 m5 we 350z kullanmış bi rakadaşımla konuştum kısmet snaymış
![]() ddiği teş şey wardı m5 in rahatlığını m3 ün agresifliğini 350z te bulamadım ama tercih şanzım olsa m5 terich ederim (e39) die bi yakınması oldu bnce m5 te düşünebilirsin gerçi bn bmw yi araba die kapımdan içeri sokmam o ayrı
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
en ucuz bmw servisinin saatlik ucreti 110$ istersen bunlari goz onune alarak almayi planla aracini , ha elimden gelir degistirirm dersen bisi diyemem ama herhangi bir arizada gusel bi fatura seni beklicek .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Yaw m5 e fln hic bulasmiyim ben
Su an gittigim serviste saat ucreti $85 cik Yaw bu yuzden soruyorum osu busu sorunlumudur 2002-2003 m3 bana ne masraf cikartabilir diye?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
veya kirala 4 5ay kiralamakta ucuz diye biliyorum oralarda veya sartlı satın alma falan varmıs galiba alıyorum ama senden, satıcagım zaman geri alacaksın diye olebisiler varsa ve yaparsan al ozman m3ü onunda keyfini sür bü süre
|
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]() |
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
1 hafta m3 sahıbı olarak guzel arac ama cok yakıyor
oda bastıklca yakıyor eylencelı bır arac tavsıye ederım ama sadece 1 hafta kullanabıldım babam sattırdı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: var
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
+1500 ahahaha
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Fiat Stilo 3D Ford Focus ST Tdci
|
E46 M3 MÜKEMMEL 350z alcak tipli yarış otomobil hissi.vermekte.gömülüyosun içine.+2kişi binmekte.
m3 ş.içi 18litre ş.dışı 8.5litre ortalama 12 13litre.makul gibi.tatile çıkılır.8.5litre ![]() e46 m3 manuel olması çok iyi olur.bence.satarkende.alırkende. manuel tutkudur.birde m3 ise vazgecilmez. m3 yeni kasaya göre daha konforlu ve göze hitap eden içi var..kullanımı var. 341hp.. hafif diresiyonu cevirerek hafifde gaz vermede dahi arkasını savurmakta buda apayrı bi zevk.ve şekil..lastik sesi bile çıkmıyor..buzda kayar gibi..yapılı hoş bir araç.. 350z den sonra nasıl gelir.farklı gelicegi ortada fark çok.güç olarak hariç. fark çok derken +olarak M3 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: S
|
e46 m3'te lifter sorunu haricinde bişey duymadım ama servis elemanlarıda dahil e46 m3'ün lifter sorunun çözümü olmadığını söylüyorlar.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Fiat Stilo 3D Ford Focus ST Tdci
|
lifter ne oluyor.
|