m5 ufak tefek ama can sıkıcı öyle bir sorunlar cıkarıyor ki şuraya madde madde yazsam cilt cilt ansiklopedi olur... m6 alABİLİYORSAN onu al yada e92 m3.
Printable View
m5 ufak tefek ama can sıkıcı öyle bir sorunlar cıkarıyor ki şuraya madde madde yazsam cilt cilt ansiklopedi olur... m6 alABİLİYORSAN onu al yada e92 m3.
e46 m3 sesi durusu mukemmel
m3 un verdı tadı hıc bı araba vermez dıorum baskada bıse demıorum:D
Her daim yuzunde kocaman bir gulumseme :) Biraz daha masrfali olabilir temiz olmazsa onun disinda illet edecegin sorunu olmaz. her performans araci kadar hassastir. 2002 ve sonrasi manuel almani tavsiye ederim.
e46 estoril mavi :D uf diyorum
türkiyede M3 alabilirsin bence amerikadaysan NSX Type-r al
BMW E46 M3 olsun çamurdan olsun hem Nissan burda çok problem bir araç servis ve parça konusunda ama nadir araçlardan o yüzden BMW den fazla dikkat çeker...E39 M5 bence daha değerli bir makine..SMG şanzuman sorunlu bir teknoloji ama aracı sıfır aldığında kusursuz gibi görünüyor sonradan 3 sene içinde arızalar başlıyor.Aynı F1 şanzumanlar gibi her 20.000KM de kompresyon bakımı var bunu aksatırsan sorunlar başlıyor yavaş yavaş..:soru:
SMG sanzuman bilinçli kullanıldıgında hic sorun yasatmaz elektronik oldugu icin problem olabilir ufak tefek ama smg nin zevki alttan vurması kesinlikle vazgeçilemez bmw m alınıcaksa kesinlikle smg olmalı bence
Bence Amerikada yasamayanlarin cevapliyabilecegi bir soru degil bu,
bence lease et 1 seneligine sikilinca degistirirsin
m3 al 1 ay bin sat :)
Al bi Hacı murat 131 84model orjinal italyan 4 ileri şanzuman bak keyfine değil Amerika,Türkiyenin dışında dünyada bile bulamazsın bu aracı..Yalanmı bul bakalım amerikada hadi :):)
Hadiii beee inanmıyorummm..photoshop değil dimi bu..lem bu bizim hacı Murat ne işin var oralarda valla görmesem inanmazdım heee:) harbiden yaaa tamponlardan belli Amerikan tampon var...Maşallah genç delikanlı gibi duruyor..Vay bee sevindim hee Amerikada hacı murat görmek güzel bir duygu...Bu arada sözümü geri alıyorum sen başka bir araç bul kendine hacı murat zate varmış oralarda..beklemezdim ama resim açıklıyor herşeyi:)