deneriz ya benim onum acık:D
Printable View
deneriz ya benim onum acık:D
bence 206 tasarım açısından çoktan klasikler arasında yer aldı :)
Bende video görmüştüm roll,207 yarım boy kadar önde gidiyordu.Stock.
tagonun dediği gsi benim muti arkadaşla denemek isterim tabikide hem tanışmış oluruz
deneyıp gormek lazım :)
turboda kaçağı nasıl anlarız? yada siz nasıl anladınız?
konuyu biraz okuduktan sonra merak ettim ve biraz youtube u karıştırdım ilk açılan dört videoyu izledim gerçi araçların speclerini bilmiyorum ama hepsindede 206rc öndeydi..
üst devir roll . http://www.youtube.com/watch?v=BeHPoOBOwv4
drag . http://www.youtube.com/watch?v=yraRd1u12Xo
alt devir roll . http://www.youtube.com/watch?v=83zfcH4Q-z0
diğer roll . http://www.youtube.com/watch?v=saiIGy9HFWo
206 rc den ümitliyim :)
bir umuttur bizleri RC ye bindiren:D:D
ozaman cuma gecesi bekleriz eger yagmur olmazsa....
denemek gerek:):) bence 206 rc ama ...
Nihayet bu gece Orhan kardeşimle tanıstık ve araclarımızı deneme fırsatı bulduk.Komutanım saygılar :D:D Ama herseyden öte yine dostluk kazandı Bir cam car bile bulamadıgımız için malesef video cekme fırsatı bulamadık cünkü herkes bianda otobana gazlamaya cıktı :D
adil olması acısından hem 206nın hemde 207nin devrinde 2 deneme yaptık.
2.vites 60/210 yaklasık 3 boy(araya 2 arac sıgacak sekilde) öndeydim. (basladıgımız anda öne cıkmaya baslıyorum ve aradaki fark giderek acıldıgı için 210da gaz kestim)
2.vites 70/220 yine yaklasık 3 boy önde bitirdim..(3.vitesin ortasına kadar yanyanayız, daha sonra acmaya baslıyorum)
Kardesim allah nazardan saklasın aracın cok temiz ve kusursuz yürüyor.. Tanıstıgıma tekrar cok memnun oldum.
keşke video çekseydiniz...2 aracada nazar değmesin herşeyden önce dostluğun kazanması en güzeli..kazasız belasız denemeler...
gercekten süper ve masallah..su samimi anlatımla izlmiş kadar oldum.. bravo..
helal olsun inanc kardeşim maşallahı var aracın sonuc tam bekledıgım gıbı:)
maşallah inanc. erken gitmek zorunda kaldım keske 3lu deneyebilseydik artık baska zamana inş
Ben yakından izleme şansı buldum 2 aracıda. Gayet boş tu dönüş yolu. 200 lü hızlara kadar 2 araçta birbirine fark atamıcak düzeyde gidiyor. Son 2km lere yaklaşırken 207 bayrağı alıyor ve o şekilde devam ediyor. Çok ama çok denk bir roll oldu, izlemek bile oldukça zevkliydi. Muamma bırakmamak adınada 220 li km lere kadar yüründü. Hiç sıkılmadan 200 leri geçen makinalar, valla ben çok beğendim ikisinide. Deneme sonrasıda gene hep beraber cafeye dönüp kritiğimizi yaptık, oldukça samimi ve güzel oldu.
Kazasız belasız herkese 207 RC zaten olması gerektiği gibi tork avantajı yolda gösteriyor kendini.. tabi 206 için devir önemli olmadığı için alt devir ölü 4000 ve 4500 aralığında 206 RC tutulmaz bu bi gerçek 180 ve sonrası için 207 önde..Güel ve cekişmeli oldu bi dahaki turda video çekip koyalımda göz gördüğüne inansın Eywallah inancım..
maşallah araçlara ama bence başka 1 206rc ile de denenmeli sonuç çok normal gelmedi bana açıkcası ?
Bu aradd dünkü cooper s tamamen stokmu, tanıyan varmı??
dun gece abi ile konustugumda 1.5 boy kadar diyodu ama yinede video cekip gormek lazım...
yanlıs anlasılmasın ama abi inancla denerken son susturucu dc yi sokmus artı kat. ı da takmıs.bu da ustlerde baya bi sıkıntı yarattı sanırsam 206 için ...
70 km de bastıgınızda biraz garip geldi 206 nın birazda ona cıkması lazımdı.
eski hali olsadı yan yana belki yarım boy farkettirirdi.
guzel bi deneme olmus ozman gelince bi deneriz inanc kardesim...
su sıralar sınavlarla ugrasıyorum.ayın 22 sinden sonra deneriz...
1 inci vitesi 69 da biten bir araçta 2inci viteste 60 ile başlarsa 210 da 3 boydan fazla fark yemesi gerekir diye düşünüyordum. Yanlız bir sonraki denemenizi birde ikinci vites 80 de yaparsanız iyi olur bence.
Bizim isteğimiz zaten iki stock araç arası farkı görmekti. Demekki Orhan arkadaşın katını vede orjinal parçalarını takması yerinde olmuş. Diğer halde stoka stok olmazdı karşılaşma.
Arada ciddi kilo farkı var diye biliyorum ona ragmen rc alıyorsa bravo..
Burada biz siz kelimelerini kimse yanlış anlamaz umarım. Biz derken Orhan arkadaşı dün geceye kadar tanımıorduk diye dedim. Yoksa bugün hepimiz biz olduk :D
Tekrar ediyorum 200 km lere doğru halen baya kafa kafaya gidiyor araçlar. Ancak 207rc nin 4 sonu ve sonrasında açılma devam ediyor.
neye göre yürümüyor??
Muti gel tabi tanısalım, her zaman deneriz arkadaslıgımız daim olsun.. Ben yaklasık 3boy derken araya 2 arac girecek sekilde bir farktan bahsediyorum, yani 206 benim arka tamponda gelse 1 arac boy farkı oluyor benim hesabına göre.. Belki Orhanın kastettiği 2 arac arasındaki mesafedir ;)
Valla konunun baslıgında da dikkat edersen stok vs stok olarak açmıstım. Yani tam istenilen koşullarda bir deneme oldu ;) Komple egsoz illa ki etkiliyordur üst devirleri özellikle.. Ama amaç stok 206RC mi stok 207RC mi alır onu görmekti..
70de bastıgımızda 206da herhangi bir öne cıkma olmadı 3.vites ortalarına kadar yan yanaydık ve top speede koşarken aradaki fark gitgide acılıyordu ;)
Hayır Stock halde gidiyo ama sonra yapılan işlemlerden sonra alınan sonuçları 5 te devam ettiremiyor. Çünkü turbosu küçük ve hacmi ufak.
206 RC alır bence bu kapışmayı.Ama yakın kıyas arabalar.
çok uzun aralık ile değil.
207de 2de 90da kesiciye giriyor, nolcak şimdi :):) walla arkadasım 3boydan fazla yemesi gerekir diyorsan benim aracım yürümüyor demekki, elimizden anca bukadar geldi napalım ;).. Yanlıs anlama ama daha önceki yorumları inceledim şimdi 206nın devri 70-75km idi. Simdi 80e cıktı. Ben 90da kesiciye giriyorum e insaf :D:D:D
207 rc ler çok bilinmiyor sonucuna varıyorum ben burdan.
scirooco ile denendi; %80 kişi rocco şans bile tanımaz dediler, oysaki rc aldı.
206rc ile denendi; gene büyük çoğunluk 206 dan yana kullandı oyunu.
207rc 11.000km de ve bencede kesinlikle kötü gitmiyor.
Bu arada denemeler devam edicek.
207 rc nin 206 rc yi geçmesi neden şaşırtıcı geldi onu anlayamadım, daha önceden gördüklerimde stockvs stock 207 rc almıştır...
maşşallah inanç:)tahmin ettigim gibi oldu demek öncedende yazmıstım orhan abiyi 1 boy gibi geçersin ama mutiyle denersen muti gecer diye:D(gerçi mutile denemedin ama daha)..maşşallah araçlara illaki dewamı gelir denemelerin tebrikler 2nizede:)komutan:)