Bu arada bişi daha ekliyeyim 206rc kırmızı olarak deli güzel yanıyor. maaşallah
Printable View
Bu arada bişi daha ekliyeyim 206rc kırmızı olarak deli güzel yanıyor. maaşallah
puahahaha:D:D:D Her türlü denerim abim 100 bar basan turbolu gelsin:: :) 7500 torklusu gelsin:D:D
Anormallikler arasına şimdi bir ASTRA GSİ eklicem sonra millet bana rahat vermicek :D
Zaten şurada kaç tane varki laf atıyonuz Kimse Rc lere sataşmasın valla canınızı yakar bak.. Fazla gaza yüklenmiyom diye Gt GSi S HCT R lar kafa tutuyomuş bize üsütünden atlarım hepsinin:D:D:D
ben arkadan allah ne verdise yatırdım vlla :D
ama zaten yürüdüğünüzde fark çoktu benle, saxolardan sıyrılmaya çalışıordum :D
tabi ya ne guzel gulelim eglenelim:D:D:D
roll de neymiş kim aklınıza sokuyo bole seyleri bilmem...:D
benim arabada gitmiyo sole adam gibi biz en iyisi mangla giddelim atalım etlerimizi yatalım sole ekmekleri kral:D
şaka bi yana ole abartılacak bi durum yok benim arabada sadece headrslı eksozlu typer la 190 e kadar yan yana gidiyo dermisim:D:Dauhauha
bilinmesi gereken açıklıyorum su an chip filtre eksoz.sadece bu kadar geri kalan iman power:D:D
Gelince kaynasalım sole bi ne de olsa fransızı geçmez bi fransız:Dyarım gazla gazlarız bizde.:D
denemelerinizde kırmızı rc eskisine gore 2 boya yakın farkettirmistir diye tahmin ediyorum.kat cok kasmıstır denenmisti daha oncelerinde...
masallah diyelim inanc kardesim...;)
maksat muhabbet olsun arkadaslık onemli hırstan uzak olsun.
see you later...
@jackal
Araç sahipleri sizlersiniz. Tabiki istediğiniz devirde denersiniz km olarakda aynen öyle. Sadece benim söylediğim 2 araç içinde uygun olan 2 farklı kmde deneme yapmak istemişsiniz çok güzel bir şekilde. Ancak demek istediğim 10 km fark ile birbirini geçen ben 2 araç bilmiyorum. Herneyse. Senin için 60 km avantajlı ama rc için dezavantajlı. Keza tersi durumda birde mümkün olduğunda 80 km civarlarında deneme yapabilirseniz ek bir tat katıp denemelerde farklı bir zevkte olabilir.
coopers ile denedinizmi? bu hafta bi sorun yaşadım gelemedim son denemelere, calibra ile hala merak ediyorum sonucu:)
207 rc deki turbo nedir?
k 0 3
Gökhan ben 2-3 deneme yaptım cooper ile. Yalnız hiçbirinde 200km yapamadık genelde 4 başlarında bitti. Öndeydim...