kaplumbaga kafayı cıkaracak onu gormemek için..:D
Printable View
İzmirde var bi tane 15 net pazarlıksız ama si harbiden si motor haric dışına yapılabiliceklerin hepsi yapılı...
ben ek 1,4 yada 1,6 iesten şaşmim en iyisi :D
kanks si aldık. suanda mekanik olarak yapılıyor :D 74 bınde full orjınal degısenı filan hiçbirseyi yok. baya cigerli cıkacak gibi. kafanda varsa si yapmak. 12 bini gözunden cıkar. serdardan alıp dönerken kullandım baya zevkli bir arac.
arkadaşlar kazasız değişensiz kırmızı sunroof klimalı motoru hiç açılmamış herhangi bir yağ yakma eksiltme sorunu olmayan bakımları zamanında yapılmış eksiksiz bir Sİ buldum km. 180000 civarı.. alsam bir sıkıntı yaşarmıyım??
benim si yi aldıgımda 214 bin km deydi ben 3. sahibiydim ve butun bakımları yetkili serviste yapılmıstı 1 kere para ahrcamadım 2 yıl bindim arabaya keyfi boyattım susledim falan si bence hondanın en guzel kasası eger alıpg ezicem diorsan super keyifli bir araba cokda saglam ama herkesin söyeldiği gibi nekadar para okadar kofte 6milyarlık bir si nekadar sorunsuz olur bakmak alzım direk kötülemiorum ama bakmak lazım ben nerdeyse 3 yıl once 13 e satmıstım benim si yi ki bildigim akarıyla benden sonraki sahibide motoruna hiç birsey yaptırmamıştı bakımlısını bulursan keyifle binersin :D
abi ciddi bakımlı bu araç fotolarını çekip eklerim yarın inşallah.. adam aracı satmıyor ama 9500-10000 arasına almaya çalışacağım kısmet olursa konuştuk biraz verecek gibi duruyor.. :)
si alınmazmı ya...
tabi ya...
adam teknik bilgiyle 5 yıllık konuyu hortlattı helal
arkdsm nerdesın ya 5 yıldır senı beklıyoruz.
tamam beyler Sİ alabilirsiniz.
Abi çok iyi ya.
yuh :D
5 yıl
bu konuyuda gördüm ya ikinci esayımı alacağım