konula alakasız ama 206rcle denendimi:)muti yada orhan abile_?
Printable View
Bu cuma güzel denemeler olucak.
Bende Balikesirden kalkıp gelmek istiyorum Mangala :D kimseyi tanımıyorum ama olsun :P maksat muhabbet :D
tsilar birbirlerinden cok farkli ben chipli egsozlu bi golf v ile denedim tsi cok rahat acar ayirr beni dedim sonuc farkli oldu uzunda bu tarz arabanlar chiplennce belli vites belli devirleri gelisio gibi oluo anlamadim bende...sanki bazi vitesleri bitik gibi arabann ilginc sonuclar alinabiliinio yanii :):):):) sende ama ii yurumussun o gucteki tsi ilee
deneyelim tabi muti ;) herseyden öte tanışalım, kaynaşalım :D Ben iyi gitmiyorum, scirocco kötü gidiyor ondan sonuc böyle oldu :)
Ben senin Rc nin gidişini bir kere görmüştüm gayet net hatırlıyorum. Benim Rc ile ferronun 106yı yarım boy geçtiğim gece sen aynı 106ya 2boydan fazla acmıstın :D:D sonuç belli yani ;) Ben asıl rakibim kırmızı 206RC yi bekliyorum :)
Haklı olabilirsin ama sunu unutmamak lazım yazılımdan ne kadar güç aldıgın değil, aldığın o gücü stabil olarak yere en az kayıpla vermen lazım ki arac hakkıyla gidebilsin ;) Benim bildigim kadarıyla Tork&beygir gücü eğrilerinin peak yaptığı tepe noktası devrine kadar artarak artması gerekir. Arada iniş cıkıslar varsa bu senin tabirin ile "sanki bazı vitesleri bitik gibi" anlamına geliyor.. Bu arada 200hp demiştim ama aracın sahibi 210hp oldugunu söylüyor, daha dogrusu yazılımı yapan kişinin iddiası böyle sanırım :) yine de dynoya cıkmadan beygirler hep havada uçuşuyor ne yazık ki;)
öle de dynolarda yalan zaten ;) o yüzden tr de cok karısık bu işler deneyip,görüp ,anın tadını cıkarmak lazım diyorum ;)
gel kanka özletme kendini:D
ahh ulen ahh eski günler:hahaha::hahaha:inanç o geceden sonra egzantrik aldım bi sonraki haftaya kimse yoktu otobanda:)1 gün sonrasıda kırıldı araba zaten:rolleyes:her işte bi hayır wardır:cool:
siz söle 220-230 lara kadar yürürsünüz olay netleşiriz bizim denedigimiz yerde 5 attıgımda bitiyodu yol tabi siz daha 4ü bitirmeden:)keyifli denemeler:)inanç çok düzün bi arkadas mutim:icon_tup:
Muti sen gel senin ilacın GSİ diom ben :D
Tekrar ediyorum arkadaşlar. Biz yürürüz, döner gene oturacak bir yer bulur durum değerlendirme yaparız. Bizde geçtik"hadi git abin gelsin" olmaz, geçildik "güle güle" demeden gidilmez. Bizde amaç araç modlamak. İnsan tanımak
2si de üst devir yürürlerse(2.vites 70km/h gibi) iddialı güzel bi roll olur kanımca alt devirlerde gsi cansız kalacaktır
tarkan ve inanc arkadasıma katılıyorum mutiyle yakın gideriz diye düşünüyorum ama tabiki üst devir yani inancın dediği gibi 70 4500 civarı denemek lazım hem tanışmış oluruz :)