çok büyük fark olmaz herhalde, hele biraz rampa yukarı olursa kafa kafaya gitmeniz mümkün...
Printable View
çok büyük fark olmaz herhalde, hele biraz rampa yukarı olursa kafa kafaya gitmeniz mümkün...
http://www.techturkey.com/forum/videolar/37870-207_rc_vs_ctr_type_vs_leon_cupra_2008_a.html
arkamızda birden polis belirince bırakmak zorunda kaldık,çekebildiğimiz kadarı bu..
200km ye kadar RC her şekilde ;)
RC stock degil kaldıki s2000 stock denebilir...s2000 samaroglu oldu diyen arkadas ilk önce cipli RC görsün öle yazsın
özgür daha önceki leon cupra tsfi denemeni göz önünde bulundurursak 4.vites sonu 190km/h' ye kadar max 1 boy önde olursun diyorum ;)
öyle s2000 4-5 boy felan atamaz ama özgür abi şaka yapabilir :D
s2k güzel yürüyen bir araç 3 boy kadar önde olur tahminim RC hafif bi araç değil 190 whp ye gore s2k nında en az bi 220 civarı bi whp sı vardır(salladım) varsın gerisini siz hesap edin. Vites yollarıda o kadar hızlı değil ama zevkli bi rolling olur videoları bekliyoruz :)
eve giderken sıkıştırdım hooop dedim :D bi gazla dedim kırmadı sagolsun :D
fenaaaaaaa :) iyi gidene iyi diyoruz hacı :D orjinalleriyle arada harbiden beydagı kadar fark var ;) yapılmaya deger...
60-120 arası turbonun hatrına bayagı kafa kafaya giderler tahminim ama 120-140 civarlarında s2000 yavaş yavaş açar gider...
unutulan bir nokta var biri arkadan biri önden.:) Tabiki kilo da aynı hemen hemen onden çeker alır gider
s2000 gecse gecse 1.5 2 boy gecer bence yakın gıderler
RC hrld sadece 60-190 arası sansı olabilir denilenlere gore 80 de basılrsa s2k alır , 200 ustu cıkılırsa s2k alır olmaz ama hadi oldu diyelim 0-190 yapılırsa yine s2k alır o zaman rc gectimi diyecegiz :)
Kısaca s2k cok olu bir devirde yakalanmaz ise gecirtmez diyorum .
RC ye masallah bu arada .
neden hep 190?
kesinlikle hem fikiriz :) ama dedigim gibi 5i eger cok uzun yada ekonomi amaclıysa 5e attıgı anda s2000 in durmaksızın hızlanıp gecicegi konusunda sanırm herkes hemfikir :)
s2000 sürücüsü için tam doldurmus giderken 60-190 bitmiş olucak o ayrı. yinede atsın 5 e onuda bitisin biz keyifle o kısmıda izleriz sorun deil :D
neden 60 190? cunku senın arabanın hızlı oldugu devır...pekı bu aralıkta s2k gecınce ben s2k gecıyorum dıyecek mısın? evt...pekı bu dogru bu? hayır...
not:stok s2k 200whp dir...
bence en az 230 a kadar denenmeli...eger uzunda yurumuyorsa rc uzunda yurumesi icin de bir care dusunmelisin belki, basinc acilir turbo buyutulur vs...
stok 1250kg. tabı burdan bır sonuca varmak zor ancak genel fıkır verır...sanzıman guc bandı aerodınamı ıvır zıvır cok etkıler...zaten bu arkadasımız gıbı tum typr alemınınde 60 da basıp 200 de ayagına gazdan cekme sebebı budur araba o aralıkta yurur gerısı tırt...s2k ıse ozellıkle 200 den sonra baya cıddı yurur...4 den 5 e attın mı cok zevklı oluyor sankı hıc vıtes degıstırmemıssın gıbı:)
RC guzel aracta birde 6 ileri olsa 306 gti 6 illeri olacak iş degil:)
tahmınım s2000 cok fark olmasada 190 a kadar alır gibi yarım boy-bir boy kadar..
not:zamanında yığınla ctr vs m3,3.35, m5 konusu falan acıldı 60-230 / 60-240 falan bu araclar ıcıınde 2 de 60km/h ölüydü 230/240 gibi de kudurdukları hızlardı ama kimse bişi demedi sadece yorum yaptılar şimdi rakip honda olunca mı neden 190? sorusu soruluyor ya da 230 a kadar denensin deniyor?
bence bu rollingin dengi ctr dir oda 80-200 de herkes hem fikir 80 de gazlamaya başlanırsa s2k nın alacağından bi ihtimal stok ctr ile kafa kafaya gidebilir
s2k zaten alıcaktır ama neden hep 190km hız. ctr ve cupra denemeleride 190 km bu aracın 5i nerde ekonomik diye birşey varmı ya:)
207 RC in şanzumanı acaip kısa, ekonomi nerden çıktı ki?
benim tıfıl 5 de 6850 de 241 yapıyor gerçek hız, kadranda en az 255 görürsün