|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar..
Sizce kalite anlamında , malzeme, işçilik, Tasarım, Marka güvenirliği yani her anlamda karşılaştıırsanız TechTurkey hangi markayı tercih eder merak ediyorum. Oylarınızı bekliyorum ![]() ASIL AMACIM MARKA İMAJI
2 markadan biri seçmeye zorluyorum sizi MARKA olarak seçin ![]() __________________________________ Oldies but Goodies TechTurkey Steam Grup PSN: ERel306GTI Steam:erel306gti Son Düzenleyen -ER-; 13-11-2009 18:22. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Şuraya giren arkadaşlar'a bir soru daha girdiniz okudunuz oy vermek çok mu zorunuza gidiyor ?
__________________________________ Oldies but Goodies TechTurkey Steam Grup PSN: ERel306GTI Steam:erel306gti |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ortak platform kullanıyorlar yol tutuş ve sürüş keyfi benzer. Malzeme ve işçilik farkı var. Ben şimdi 407 hayatta almam ama C5 alırım. Ama Citroen tuhaf şirket. Çamurluk içleri kaput altı vs.vs. boyamaz. Nerden kısacağını bilmez. Peugeot'tan fazla elektronik kullanmaya başladılar.
Ortak kullanmadıkları tek platform C2. Ama malzeme olarak Citroen sanki bir adım önde gibi. Ama servis olsun marka güvenirliliği olsun Türkiye için Peugeot'un gerisinde. İkinci elide keza öyle. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
erel ıkı markada bırıbırıne cok yakın zaten model varmı ornk c5 yada pejo 308 gıbı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
al bırını vur otekıne
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: gitti Leon-geldi yeni C4
|
fransızmı aman aman...ama citroen daha bi kalite...bakınız problemli pug 407 307 vs...
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok asıl amacım Marka imajını öğrenmek 2 markadan birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz.
Model de sınırlamıyorum genelleme yapıyorum. Peugeot yada Citroen kanka soru bu hangisi
__________________________________ Oldies but Goodies TechTurkey Steam Grup PSN: ERel306GTI Steam:erel306gti |
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
cıft yumurta ıkızlerıı denınebılıcek kadar yakınlar
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Vurda hangisi illaki birinden biri ağır basacak hangisi ?
|
|
|
|
#10 |
![]() |
2kizlerden biri her zaman kötü çocuk olur hangisi iyi çocuk genel anlamda insanların gözünde onu amaçlayan bi anket sadece
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
pejutu alıp cıtroen vurayım
walla arasında pejutu secerım ben
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
heh yaa verin oy verin sadece merak ettim yani almancı olun caponcu olun ama verin oy
2sinden biri
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Motor yol tutuşu olarak birbirlerine çok üstünlüklerinin olduğunu pek sanmıyorum.
Görsel açıdan citroen eskiye nazaran daha göze hoş arabalar üretiyor. Sorun çıkarma açısından ise peugeot daha dayanıksız diyorum... __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Simetrik ![]() Makyajlı 307 yerine C4. Makyajlı C4 yerine 308. C2 yerine 206. Makyajlı yada makyajsız 207 yerine en son C3. 407 yerine yerine kesinlikle C5. Seçimlerim bu şekilde olurdu.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 106 gtı
|
bu saatten sonra fransıza girmem büyük konuşmayım ama girmem girersemde pugla girerim yine
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: s3 8p, Mini r60s
|
peugeot ne kadar iyi anılmasada efsaneleşmiş kaç tane modeli var. bence tabiki peugeot.
205 gti, 106gti, 306 gti bunlar birçoğumuzun unutamayacağı arabalar. Citroen'de ne var? Bir tek dünya ralli şampiyonluğu. Oda zaten üretimdeki modelle alakası olmayan bir araç... __________________________________ Ali Can Calis |
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Yok merak ettim genel imajı ne 2 markanın __________________________________ Oldies but Goodies TechTurkey Steam Grup PSN: ERel306GTI Steam:erel306gti |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
bunu her geçtiimde kendi 1600 cc aracım ile bunun 2000 cc aracını bu konuyu açar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |