ne sportu tırt o araba.arkda var :) focusun hiç şansı yok bence
Printable View
ne sportu tırt o araba.arkda var :) focusun hiç şansı yok bence
bende 1.6 ies varken cok cok neselı oluyodu ama focusun sansı yok kesınlıkle.
Selçuk hayret valla aynı taraftayız :D
bastır geçersiniz sportrendi. ama konforuda süperdi arabanın çok tok araçtı benzemes si tenekesine :D
Selçuk bizim şerefin trendiymiş bahsedilen yaw :) konuyu poposundan okuyunca görmemişim.
Arabası gayet sağlıklı ve temiz bir araba, yorgun falan değil şerefte duymasın kılın önde gidenidir arabasına karşı :D
sadece Cai ve orta borular var. stock son susturuculu. Stock vtecle 4. sonuna gelmeden yarım boy falan gerisinde kalıyor. ki o kiloda araç için gayette güzel gidiyor.
ohooo camur spec basladı sankı :) ayrıca buragın yandasları gelmıs anket artıyo zuhhahaha
tamam abı senlede dener focus ;):)
bu arada bahsı gecen focus
http://www.sahibinden.com/tr_de_tek_...XQQdisplayitem
hacı bırakın anketi yandaşları filanda gelin deneyelim bitsin bu spec:D
burak gönlümüz senden yana :D
yaw selcuk ben sana yazdım ıddası yok hee stock sılerın hepsıyle denerım dedı yazmadımmı sımdı sana? sen yuklu getırıosun tamam yıne denrız dıo sorun yok
bızde gerı vıteste yok:D ama burda asıl mevzu stock sı ıle sport trent bunu carptırmaylım lutfenn ;) burdakı ınsanlar yanlıs anlamasın kımsenın kımseye gıoder yaptıgı yok haa kımsenın cesaret edemedıgı denemelerı gerceklestırmek ıstıyoruz kotumu heyecen olsun bıraz bızde su kıçı kırık focusumuz gorelım olmadı atarız çöpe:D
bana gelen ıdda seklı ortaya 1000 lıra koyun ıstedıgınız sı ı getırın deneyelımdı. bızde getırıyoruz kardesım :)