|
|
#39 |
![]() |
Alfa 147 yi Michael Schumaer test etmişti ve yol tutuşunun çok başarılı olduğunu BBC kanalındaki programda övgüyle bahsetmişti ama 159 modelini bilemem tabiki Schumaer abimiz nasıl yorumlar
BMW bence de. hangi açıdan bakılırsa bakılsın Alfanın dizayn estetiği dışında pek bir artısı yok.Kullandığı Momo componentlerde kurtaramıyor Alfayı
|
|
|
|
|
|
#40 | |
![]()
Otomobil: Q4
|
Tabikide sizin görüşünüz..: Ama 2004 yılında üretilmiş sanırım 159 o yıllara göre bakarsak ne kadar iyi yada kotu oldugunu daha net görmüş oluruz. Tabikide aractan ne beklendiği önemli.
|
|
|
|
|
|
|
#41 | |
![]() |
Avrupa'da BMW ile Alfa aynı donanımlarda fiyatları birbirlerine çok yakın iken, Mercedesler bir gölmek üstte. Ama BMW'nin ülkemizde ki satış politikası 'BMW zengin otomobilidir' zihniyetinde olduğundan Mercedes ile BMW aynı fiyatlardayken Alfa bir alt kademeden satış yapıyor. Kısacası En dolu 159 parasına neredeyse giriş paketli E90 alınıyor ülkemizde. Tabi bunlara etken bmw'nin ikinci el avantajıda var. Bu gün sıfır 159 almak yerine ikinci el 159 almak çok daha karlı gözüküyor.http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek Edit: 159 2006 yılında satışa sunuldu. 2004 yılında 156 üretimdeydi. Son Düzenleyen ATA156; 02-12-2009 22:05. |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
320d nin motoruna iyi dedikte, aklıma gelmişken, 1.9jtd de güzel,
Özellikle 147 Q2 de çok güzel gidiyor, 159 da biraz daha sakin olsa da. Çok etkilenmiştim Q2 yi kullandığımda, kasa eskimiş olmasına rağmen o kasada öyle yürüyeceğini düşünmüyodum. Sadece turbo boşluğunu biraz fazla hissediyorsunuz.
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 Son Düzenleyen Dou; 02-12-2009 22:08. |
|
|
|
|
|
|
#43 | |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]()
|
[QUOTE=
Edit: 159 2006 yılında satışa sunuldu. 2004 yılında 156 üretimdeydi.[/QUO Hımmm ben 2004 diye aklımda kaldı hatta 2005 yılında satışta diye biliyordum ama yanılıyormuşum..
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#46 | |
![]() |
hangi kişi burda konu acıpta cogunluk ne dedıyse onu alıor merak edıyorum boş konusuosun gıbıme geldı..
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
![]() |
burada neye göre kime göre sorusu çıkar... bana görenin cevabı aşağıda
![]() http://www.youtube.com/watch?v=o5zzwuiJLD0 |
|
|
|
|
|
#48 | |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
![]()
Otomobil: -
|
alfa daha sekil ama ben bmw alıp m body vs binerdim
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
BMW varken alfa gereksiz kalır benim için...
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#51 |
![]()
Otomobil: polo
|
araç özellikle "dizel" seçildiğine göre, motor kasa ve donanımın önünde gelecektir demektir. bun durumda açık ara öndeki 177 hp lik canavar tercih nedeni olmalıdır. kaldı ki dğer özellikleri ile de bmw gayet şık..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:48 ::::

BMW bence de. hangi açıdan bakılırsa bakılsın Alfanın dizayn estetiği dışında pek bir artısı yok.Kullandığı Momo componentlerde kurtaramıyor Alfayı

Avrupa'da BMW ile Alfa aynı donanımlarda fiyatları birbirlerine çok yakın iken, Mercedesler bir gölmek üstte. Ama BMW'nin ülkemizde ki satış politikası 'BMW zengin otomobilidir' zihniyetinde olduğundan Mercedes ile BMW aynı fiyatlardayken Alfa bir alt kademeden satış yapıyor. Kısacası En dolu 159 parasına neredeyse giriş paketli E90 alınıyor ülkemizde. Tabi bunlara etken bmw'nin ikinci el avantajıda var. Bu gün sıfır 159 almak yerine ikinci el 159 almak çok daha karlı gözüküyor.