|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese merhaba aracımı degiştirmek ıstıyorum gerek takas gerek satıp almak (elimde 18.000tl gibi nakitim olur) dusuncesindeyim dizel olmak şartıyla 1.3 motor olarak aklımdaki ilk tercih olarak fiat punto (kırmızı), yada ford Fiesta, Opel Corsa 3ünden biri olarak düşünürsek her yönden karsılastırmak gerekırse yakıt, performans, dayanıklılık, servis, yedek parca, ufak dokunuslarla görüntü (jant, film gibi )sizce ne yapmalı ne almalıyım ? simdiden tesekkur ederim...
Son Düzenleyen rcpyldz; 03-12-2009 00:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
model motor we donanım bilgiside yazarsan yardım çok daha kolay olucaktır
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tskler duzelttım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
İmzanı ufalt istersen ??
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Opel Corsa Njoy tercih ederim bu üç araç arasından..Fakat bu sınıfta Megane'larda da kullanılan 1.5DCI 85hp motoruyla ve fiyatlarıyla Nissan Micra Tekna'da çok mantıklı bir araç,donanım olarak oldukça dolu,performansıda tatminkar tipinide araç sahibi biraz düzeltir
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
o civarda g.punto benzinlide bulabilirsin...corsa ve fiesta şirket dışında bulmak zor bulduklarında çok para ister...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tasarruftan dolayı dizel tercıh edıyorum nette arastırdıgımda corsa ve punto motorlarının aynı oldugu yazıyordu ıkısı arasında puntonun kasası daha hos gelıyo göze bence bu yuzden punto dusundum ama sızlerınde fıkrını almak ıstedım mutlaka daha fazla bılgıye sahıp yada kullanan arkadaslar yardımcı olacaktır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
al bı corsa devam et yoluna
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
walla aynı araclara bende bakıyorum ama fıestalar hep sırket km yuksek,puntolardada dızel o paralra km cok olanlar var sadece corsalarda enjoy spor paket bak derım.ama arakdasın dedıgı gıbı mıcra tekna da benım aklıma gelmedı bende bakıcam.bende 20.000 e kadar dızel bısıelr alıcam
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
granda punto iyidir
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yeni fiesta
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Grande Punto hem corsadan daha hafif hem de servis parca ve iscilikleri daha uygundur
![]() Görsel olarak da daha güzel daha genis bence
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Puntonun cam kaldırma motoru bozuldu ANKARA'da yetkili serviste bulamadık. 2 gun bekledik Trabzondanmı ne gelmişti.
Öle zart diyede çıkmıyor parcaları
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Sanırım servisle alakalı bir durumdur o, sizin bahtsızlıgınız olmus
![]() Ben hicbir parca icin 1 günden fazla beklemedim, o 1 gün de siparis ve gelme süreci zaten. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 91 integra B20 Vtec
|
Corsa nın şanzumanı uzun kalkışlarda sıkıcı oluyor, Punto daha mantıklı.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Corsa C mi D mi düşünüyorsunuz?
Görünüş açısından en güzel araç bana göre Corsa D olur,tabki sport olmak kaydı ile.5 kapısı gerçekten kötü..Corsa dışında hem servis avantajı hem de görsel olarak ona yakın olan Grande Punto tercih edilebilir. İşçilik kalitesini bilemem ancak , şase Corsa D ile aynı. Ford Fiesta kullandım,ancak hiç hoşuma gitmedi.. __________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
duzgun bısler bulursan benımlede paylas kardsım
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yenı fıesta ve corsaya alamayabılıırm o fıyatlara alsam da km sorunu cıkacaktır puntoların sase ve motor corsa ıle aynı oldugunu duymustum gorsellıkte punto daha onde bır cok dızel motorum bellı km suresı var puntolarda nedır acaba bılen varmı ?
Son Düzenleyen rcpyldz; 03-12-2009 20:34. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |