grande punto dynamic versiyonunu al derim ben.6 ileri 90 hp lik ara bul.deri direksiyon,vites topuzu,dijital klima,4 airbag v.s keyifli bi araba.fiestadan kesinlikle uzak dur çok yakıyor.puntoyla bir depo mazotta 250 km fark atarsın fiestaya
Printable View
grande punto dynamic versiyonunu al derim ben.6 ileri 90 hp lik ara bul.deri direksiyon,vites topuzu,dijital klima,4 airbag v.s keyifli bi araba.fiestadan kesinlikle uzak dur çok yakıyor.puntoyla bir depo mazotta 250 km fark atarsın fiestaya
400binlerde gezen albealar var taksi, aynı motor en ufak sorun yasamazsın düzenli bakım vs yaparsan ;)
Puntoda honda sonrası sıkıntı yaratabilecek tek sey öntakım ve ufak tefek tıkırtılardır.
tsk ederım arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın :)
Tekrar merhaba arkadaslar ben aracımı sattım ve 18-19 bın cıvarı kırmızı dusuk km lı mumkunse 3 kapı fıat punto bakıyorum yenı konu acmak ıstemedım buradan devam etmek ıstedım yardımlarınızı beklıyorum
Hmm fiyat aralıgına dikkat etmemişim,o yüzden Corsa D demiştim ancak şimdi işler değişmiş. O halde Punto ideal bir seçim olacak.
bende daha ıyısı olmasını ısterım ama malesef evlılık yakın masraftan kacıyorum...
en son kasa fiestadan bahsediyorsanız fiesta derim eğer bir önceki kasa fiesta ise söyledğiniz kesinlikle corsa
aynen 3 kapılı fiat punto çok güzel olur =)