ben cok denedım lınea t jetım war ewet rollıngte 106 ayırıyo baya baya hardcore oluyo amaaa bı chıplı t jetle denemedeyse nasıl olr yada esseesee 193 hp lıkle denemede Fiat'ın Double Hardcore yapıcagı kesın:)
Printable View
ben cok denedım lınea t jetım war ewet rollıngte 106 ayırıyo baya baya hardcore oluyo amaaa bı chıplı t jetle denemedeyse nasıl olr yada esseesee 193 hp lıkle denemede Fiat'ın Double Hardcore yapıcagı kesın:)
:) 106 tıcılarında vti la baya bi zoru var sanırım :) adam tjet demiş vti sokuşturulmuş araya ben görmedim hiç stock 106 tının vti ın önünde yürüdüğünü :)
tjet konusuna gelince 106 alacaktır diyorum
sadece sen degıl kımse gormemıstır heralde stock 106 nın vtı onunde yurudugunu:)
sadece eski muhabbetlerden şaka mayetinde söylenmiş bisey arkadaslar.
kimse takılmamış ben şahsen güldüm geçtim :)
burdanda şunu çıkartıyoruz 106larla başkalarının sorunu oldugunu..
bende hiç vtı nın 106 geçtiğini görmedim dersem ne olur ;)
neyse konunun amacından çıkmayalalım:) puntolar okadar tatmınkar gıdıyorlarsa arabayı satınca punto bakayım :)
yoo her punto degil t jet motorlar oyle gıdıo .... nese artık subatta bı yenı kasa punto denk gelırse bı dene gercekten anlarsın nasıl gıttıgını 1.4 turbo 135 hp :):):)
içinden geçer 106...xenonlarından tanır 106cı kardesimiz t-jeti :)
ewet cok haklısın stock bır t jetı cok rahat ayırır zaten kımse bu konuda tersını ıdda etmedı ama chıplı bır t jet le tartısılır hele hele esseessee lı bır t jetle cok farklı sonuclar acılır...
Onu nerden bulacaksın TRde?
Fiatın basındaki o mallar oldukca TRye grandepuntonun 120si, bravonun 150si gelmeye devam eder.
Daha güclü modeller gelmez, Abarth tek bir modeli yok zaten, bizim kasalarda hgt yok, paso albea cıkarsınlar mal herifler...
Ne olurdu bi abarth 500 gelse, gp esseesse gelse :D
Ama nerde adamlar bodykit bile getiremiyor :)
http://farm3.static.flickr.com/2593/...b1ec6c14_o.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2709/...635eb96a_o.jpg
punto her türlü verir 106 ya :D
ben bır onceki yazdıgımda PUNTO EVO dan bahsetmıstım bu ay sonu cıkacak olan modelden multiaır motoruyla t jet 135 hp:) he yıne gecer demıyrm ama denemekte fayda war
O da gecemez malesef :)
Chipli egsozlu basınclı 160-170hp falan olursa gecebilir :D
yok canım ne alakası var bize denk gelenler hep vites kaçırdı yada debraj kavramadı sağlam 106 veya saxo bulamadık gitti istanbulda veya ankarada olmak varmış :)
muhAbbet yine pug vs honda olmuş:)
punto evonun chiplemesine gerek yok 135 tjetle piyasaya sunuluosa stock 106 ile baya iyi deneme olur die düşünüyorm