306 gti 6 ileri tam yol ileri :D
Printable View
306 gti 6 ileri tam yol ileri :D
306 nın şekli yeter diyorum ve 306 diyorum:)
Atmosferik yapmak istersen 2 araç içinde parça mevcut. 206 GTI standart olarak en kötü performansı olan Peugeot GTI ama en masrafsız en sorunsuz ve arızasız GTI aynı zamanda. İkisininde atmosferik hallerinin aşağı yukarı son noktaları 280 hp 2000 cc de stroker yapmadan. 306 gti üzerinde standartında emme ve eksoz manifoldu olduğundan 167 hp ile önde başlıyo ama 206 bu eksikleri ile aradaki farkı kapatıyor.Sonrasında yapıcağın işlemler iki aracada aynı etkiyi sağlıyor. Ayrıyetten ben 306 motorlarını hep çok sorunlu bulmuşumdur. Türkiye'de o kadarçok sorun yaşayan 306 biliyorum ki 205 ve ve MI16 lar ile aynı kökenli bloktan gelmesine rağmen bunun sebebini anlayamadım. 6 ileri olması çok ama çok güzel bir olay bence ama sadece 6 ileri olması yeterli değil.
ben onu bunu bılmem ama senın E-5 dekı quıckle yagmurda nasıl gıttgımızı camur camlı ben ıyı bılırım;)
Kanka bence tamamı ile pilotaj ve ustalık diyorum , allaha çok şükür motorumda hiç sorun çıkmadı. 78.000 de aldım arabam 165.000 de ve 78k den 160k e kadar hep gazladım :D
Günlük kullanımımda bile 7500 falan çeviriyorum :D özellikle emme sesimi duyabilmek için her zaman gazlarım :D ışıklar olsun güzel düzlükler olsun gazlarım biraz zorlarım yani tabiri caizse :) Allaha çok şükür bu güne kadar hiç yarı yolda bırakmadı
her zaman 306 alırım cunku 206 da yol tutusu dıye bır sey yok
motor modıfıyesı,
hele fayda/malıyet oranına göre acık ara 206gti;)...
Kesinlikle 306... Kıyaslamam bile.. tipi, yol tutuşu, sesi..
206 alıp rezil olacağına 306 al vezir ol kardeşim;) ama 206 nın kasası hoşuna gidiyordur ona bişey diyemem ama 206 gti a bineceğine 206 quik e bin daha iyi gideri aynı yakıtı daha az en azından:d
4. vitese kadar kafa kafaya sonra gti açıyo arayı ist. beykozda denendi quik. chip, filtre kit, düz boru. gti filtre, egzos.
aklım feci şekilde karıştı valla :D tüm arkadaşlara verdikleri cevaplar için teşekkürler...