Yarın test sürümüşüzü yapıp kesin kararı vericem inş :)
Printable View
Yarın test sürümüşüzü yapıp kesin kararı vericem inş :)
Koray stock binicem az hızlı gidip biraz viraj kasıcam hemde az yakıyo dersen güzel araç. Ama huzur diyorsan çok sessiz ve konforlu olduğunu söyleyemem. Zaten genelde yol tutan hiçbir araçta pek konfor olmuyo. Bazı istisnalar vardır tabi.
Bugün konuştum Fiesta sahibi arkadaşımla , aracında 5lik yay var şu anda ama yaylar yokkende zaten sert olduğunu söyledi.
Yarın sürersin bakarsın artık kararını ona göre verirsin.
ahah abi bana hava hoş.
Sen konforlu stock istiyorum dedin diye şey ettim:D
Standart Mondeo, Fiesta, Focus ve benzer şasiye sahip Volvo ve Mazdalar çok güzel yol tutuyor sert olmadan. Zaten işin güzel yönü de bu İngilizler falan çok tercih ediyor haliyle. Yol performansı sert araçlarla çok azalıyor bazen ama yumuşak araçlarda her koşulda daha iyi sürüş sağlaması daha büyük bir başarı.
http://www.akoto.com.tr/fiyatlar.html 2008 ağustos ayından fiyatlar.
Koray abi geldi kullandı baktı inceledi çok beğendi , artık top onda
Bugün 5cm yay takılmış olan haline bindik 3 kişiydik arabada ve gayet konforlu geldi bana Impreza'dan sonra :)
Özgürcüm tekrar sana ve Eser'e çok teşekkür ederim.Bu havada çıktınız benim için dışarı :)
Evet aracı gerçekten çok beğendim görüş açıları,arka kısmın rahatlığı,gidişi,performansı,direksyon tepkileri herşeyiyle çok tatmin etti beni.Aynı arabayı Özgür'de kullandı tek kişiyken 3. vites 1500 devir'den bastığımız zaman aracın kendini bianda toparlayıp gitmesine ikimizde bayıldık resmen :)
At arabası değil tabikide :) ama sonuçta her arabanın bi üretim amacı ve buna göre kullanıcısına sağladıkları var.
Impreza zaten sert bir araba Stock olarak bundan konfor beklemek yanlış olur.Bide benim gibi daha sert sevenler var :D bundan dolayı sanırım bana Fiesta gayet konforlu geldi.
Özgür bindi arabama gerçi çok bi yol yapmadık rahatsızlık verecek kadar.
kanka içinde hala bu işlere bi kıvılcım kaldıysa dizelden çabuk sıkılırsın ama sölim bunlar hızlı dizeller deil sonuçta
aslında astra gtc filan baksan hem konforludur hemde tatmin eder normal insan gibi gzersin
ben sırf bu içimde tamamen bitmediğinden mini aldım en alzından bişiler yapcak bi araba var ama yapmıorum o ayrı,ama öle bi arabanın oldğunu bilmek güzel