Evet artık huzur istiyorum :)
Genel kanı sanırım bu aracın kullanışlı olduğu yönünde
Printable View
Arkadaşımda rally paket olmayanı var , 2.el almıştı.
Yakışından gidişinden yol tutuşundan falan son derece memnun ,alfa 156'den buna geçti o şükrediyor:D
ozaninda 1,6 dizel koray haberin olsun
al kanka kurtar kendini :)
valla koraycım hayırlısı olsun subi için 1.4tdci comfortunu aldık 2007 kasa bu tek kapı modelını bılmem ama 4 kapı rahat ve konfor bakımından super helekı yakıtı oooooo unutuyorum vallaa o derece yani hayılrısı olsunn
Yakıt konusunda herkes çok memnun bakalım kısmet olurda alırsak görücez bizde :)
Çok teşekkür ederim Özgürcüm.Bende pazar günü 15-23 çalışıyorum öğlen görüşürsek süper olur :)
Huzur dizelde :D
Tamam abi ileticem kendisine, ayarlarız.
bu seri fiesta lar genel olarak yol tutuş olarak bi hayli iyiler ama dezavantaj olarak çok sert ler S versiyon bildiğim kadarıyla dahada sert arkadaşımda vardı 4 kapılısı konfor olarak rahatsız ettiğini söyleyebilirim kendiside şikayetçiydi zaten pat küt gidiyodu araç..
hiç ellemeden bineceksen biraz daha yukarda 207 GT var onuda tercih edebilirsin..
Linklerdeki araçların hepsi orjinaldir.Beyaz olan s bir arkadaşın aracı,istersen detaylı bilgi alabilirim..
Ömer st al falan demişte,onun vergisine yakıtına girdikten ne anlamı kalıyor ucuz olmasının :)
Birde st hemen her zaman s'ten ucuzdu.Hatta 1.4 tdci satıp st aldım ben :) Büyük ihtimallede kırmızı benim aracım...(boyasız kırmızı pert oldu)
S'te kullandım st'de ve 1.4 tdci'da..1.4 ler ile s/st arasında çok büyük farklar var ama s ile st arasında aman aman fark yok..Ama tabi 2.0 motorun minik kasadaki etkinliğini her daim hissediyorsun...Yürürüde alt devirde çok gibi geliyor ama vakitle s'te st'de aman aman yürümüyor..En azından 1.6 miniden sonra öyle geldi bana :P
Mükemmel şase dengesi,spor koltukları,sürüş keyfi yüzünden bu kasayı hala tavsiye ederim..Yanlız biraz sertçedirler..Testlerde hep bu noktanın altı çizilmiş..
Fransız aracı tercih etmiyorum teşekkür ederim :) Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım :)
Bende senin cevap vermeni bekliyodum :)
Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok :)
Linkini verdiğim araç hakkında detaylı bilgi verebilirsen çok memnun olurum :) Ben telefonda sahibi ile konuştum oldukça keyifli bi sohbet oldu ama sende extradan bilgi alabilirsen çok sevinirim.
[QUOTE=XoR;1020056]Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım :)
Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok :)
[QUOTE]
aynen o kadar sert olması mümkün değil ;)
o kadar sert olabilirmi hiç yahu :)
ama standart bir araca göre ciddi sert dezavantaj bu.. avantaj kısmı ise gayet iyi yol tutuşu
öte yandan fransızlardan kaçılmaz motoru PSA-ford kaçış yok hehe :)
Araç cok guzelde biraz zayıf kalmazmı hani arasıra canın sıkmak ister :(