Yürüyen aksam olarak sevmiyorum Fransızları Motor olarak bi sıkıntı yok :)
Printable View
Dizel ve sportiflik olarak çok mantıklı bir araç bencede.İçi,dışı çok güzel gözüküyor diğer Fiesta'lara göre..Alternatif olarak Corsa D Sport-Ypsilon MomoDesign'da bakılabilir..:)
http://www.upsolute.com/index.php?op...0&id_model=199
Araba çok güzel görüntü olarak. Ama görüntü olarak... yazdıklarım sizi caydırmasın, kesinlikle kendi görüşlerimi objektif olarak yazıyorum.
Fiesta'lar, ST'de dahil olmak üzere sert kullanıma gelmiyor malesef... Bizden servis hizmeti alan aynı zamanda da çok sevdiğim bir abimin ralli aracı Fiesta ST. Bu kadar kırılgan bu kadar sorunlu bir arabaya az rastlanır. her yarışta mutlaka saçma sapan bir arıza çıkarıyor. Kırıcı etaplarda zaten gazlayamıyosun, yumuşak etaplarda da aks keser, pistonlardan biri çalışmaz, şanzımanı arızalanır, motor kulağı kırılır, enjektörü yanar vs vs
Sadece bizim ST değil, bütün ST'ler öyle.. Bir arkadaş illallah etti, 23.000 €'ya aldığı Fiesta ST N3'ü 8.000 €'ya satmaya niyetli bahsettiğim arkadaşıma. Arkadaşım da yedek parça niyetine alacak zaten... 1 sezonda araca harcanan toplam tamirat-bakım-servis ücreti 60.000 €...Arabanın fiyatının 3 katı... Bu paraları harcayacamızı bilseydim baştan Evo 9 falan alırdım diyor aracın sahibi...Hem daha az kırılgan hem 4 çeker hem üst kategori...
Konuyla ne kadar alakalıdır orası muamma ama seko 'canın sıkmak ister' dediği için yazma gereği duydum. Aman diyim, kendini yakarsın bu arabaları fazla hırpalama :D
ya biri benim demek istediklerimi anlattı tamam ralli aracıdır anlatılan ama genel itibariyle fiestalar böyle ön takımları korkunç sıkıntılı motor çok iyi değil dediğim gibi kaç tane araçta piston eritti diğerlerindede muhakkak birkaç defa enjektör ve pompa sorunu yaşadık arka koltukları falan inanılmaz rahatsızdır ön taraf falan hacmi ufak dardır rahat edemezsin
ama beni dinleyen kim.. :D
haha moruk sana birisi telefon açacak akşam ve fiestayı anlatmaya başlayacak beni daha iyi anlayacaksın :D