| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce hangisi ve neden? | |||
| Ford Fiesta 1.4 TDCİ Van |
|
20 | 35.09% |
| Opel Corsa 1.3 CDTİ Van |
|
30 | 52.63% |
| Fiat Palio 1.3 Multijet Van |
|
7 | 12.28% |
| Oylayanlar: 57. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar Kendi şirketime bu araçların VAN tipinden almayı düşünüyorum 2. el. Minumum 2005 model olacak vede 100.000 km yi devirmemiş olanı tercih ediyorum. Ben yıllarca Peugeot 206 Van vede gene Peugeot Beeper kullandım. Ancak şimdi bakınca 2. el piyasası olarak diğerlerinden pahalı duruyor. Bu araçlar sonuçta ortalama bir yük taşımak için kullanılacak. Bana Klima-ABS vs. olsun yeter. Fiesat pejo ile aynı motoru kullanıyor. Buradan yapabileceğim kıstas 200.000 km yi rahat devireceği, ancak diğer multijet tabanlı motorları ii tanımıyorum. Bu araçların hepsininde 2. eli 10.000 TL civarında. Benim sizden istediğim; Bu aracı uzun süre kullanmış olan arkadaşlarımdan, yakıt, yol tutuş, kronik arza vs olarak artı vede eksilerini tartışmaları. Dediğim gibi burada kıstas konfor değil, zaten araçlar van tipi, ancak araç almışkende aynı paraya en kulalnılabilri olanı alalım diyoruz...
Şimdiden yorumlar için teşekkürler. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Bana göre..
Corsa Fiesta Palio __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sağlamlık olarak bana görede
Fiesta Corsa 1.7DTİ Palio |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
+1.... anket olsaydı fiesta olurdu
![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ya anket ekleyemiorum yöneticilerden yardım alsak
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Valla cdti ile multijet aynı motor ve bana kalırsa 1.4 tdci'dan bi gömlek üstün.. herşeyden önemlisi 16v ve intercooler var.. tdci'dan biraz daha fazla yakar ama sürüş zevki ve çekisi daha iyi.. ben van olarak ikisinide kullandım.. opel çok daha başarılı bana göre.. binek hissini daha çok yaşatıyor..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Birde kullanıcı yorumları alırsak süper olur. Mesela kronik arza, pozitif ve negatif yönler diye. Alcağım araçtan 2 adet almayı düşünüyorum ve kısa süre içinde karar vermeliyim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
güncelllsss
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
İlginç 80 kişi bakmış ancak 2-3 arkadaş yorum yapmış
Arkadaşlar bu araçları nasıl modlarız diye sormadım yahu Sadece sizlere göre hangisi ve neden?? Bu kadar basit
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
her zaman söylediğim gibi heleki şirket aracı olacak ise fiestayı en son düşün corsa mantıklı reklam gibi oluyo hep ama 60 tane fiesta var elimde şuan
şirket aracı ama muadilleri içinde en son düşünürüm
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Kanka motor 206 ile aynı ya. Ben çok memnundum motordan. Ama yürüyenini bilmiorum işte. Diğerlerinin ise motoru ortak ama bildiğim başka hiçbişi yok.
Sen niye önermessin peki fordu?? __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
şu sebepten biz sıfır aldık araçları
13 tanesi 80-100k arasında piston erittin 10-14 tanesi tam hatırlamıyorum bu km leri bile görmeden enjektör ve pompa problemleri çıkarttı bir kaç sefer üstüste şuan kendi aracından ayırt etmeden efendi bi şekilde kullanan araçlar bile ki bunlar 80-110k arası langur lungur oldular bütün araçlar defalarca ön takım için servise gitti ve hepsi 2007 model
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
alla alla. Bak ben benim 206 yı 180.000 km kullandım. Sadece bi ara pompa kronik arzası baş gösterdi, sabahları çalışmıodu. Manuel elle pompalayıp marş yapıoduk. Onuda değiştirdim. Geri kalanında hayvan gibi kullandım gene bu km ye kadar baskı balata dışı disk-balat dışı bi problem olmadı.
Demek illaki motorlar aynı gibi görünsede fark var. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
valla bro ne diyim kaç kere yazdım kimse inanmıyo
![]() hatta servis yakıttan dedi ilk arıza olduğunda dediklerine pişman ettim adamları ![]() araştırmalar yazılar testler labaratuar sonuçları en son illallah ettiler kendileri karşıladılar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Biz Corsa van kullanıyoruz , düzenli olarak bakımlarını yaptırarak biniyoruz 250km'de masallah hala tık yok.Tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
peki neden palio van değil??
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
Kardesim corsa van bence
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Palio yedekparca ve servis acısından avantajlı olur saglamdır vs ama corsanın keyfini vermez hicbir zaman...
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
palio parça konusunda daha iyi gibi
motor aynı maliyetide düşük albea ile ben 100TL ile istanbulda 780-800kmlere kadar gördüm ki palioda yapar motor zaten sorunsuz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|