tmm tmm çıkartcak =))
Printable View
tmm tmm çıkartcak =))
yok yok stepneyi tamir çantasını koymam tabi ama koltuğum pandztum kolonum teybim durur :)
bende ilk yardım cantası yangın tüpü stepne koltuk hersey full sökmem bisey :)
eşit olmak derken hafifletmemi istiyorsa arka koltuğu sökebilirim
clionun ağırlığına yaklaşmak için yani
tmm ozmn bende mi sökmiyim ne yapiym söyleyin o şekilde geliyim?
ama benim ağırlığım fazla olur o şekilde :)
Boy atarız dedi.. :) Haha! :D Benim bir iddiam yok, ama Cenk'le bi denemeni isterim açık konuşayım.. Clio ztn Rover'dan ağır. Jantlarda ağır..
tmm ben boşaltırım arabayı 1tonun altına düşer. ben tek gelirim isterseniz sizden biri gelir yanıma öyle çıkarız 1+1
boşda adam olmicaksa kız arkadaşımla gelirim
Ben anca stepneyi arka koltuğu söksem eşitleriz aşağı yukarı ağırlıkları. Benim arabamda filtre dahi yok.
tmm bu ay içinde, can aracında oynama yapmicaksa bu şekilde deneriz geçerim veya geçer o mesafeyi netleştiririz. ben safc düşünüyorum onu yaptıktan sonra yine deneriz bende verilerimi görmüş olurum
filtre çok önemli değil bence bizim araçlarda istersen bende filtre kutusunu takabilirim
ben boşaltıyorum arabayı, aynı ağırlıklarda geliyorum. dediğim gibi boşta arkadaşınız olucaksa araçsız gelen. o benimle gelir. olmicaksa kız arkadaşımla gelirim haber ver bana benim şimdi çıkmam gerek çünkü
Burda denediğim kafa kafaya yürüdüğüm iki Honda aracı sölesem..Ortalık karışıcak hiç gerek yok :) Boşta kimse gelmez sanırım.
yok yok clio 980kg benim araba 1030kg
oke görüsmek üzere aydın..
benimki klimali sisli olan 1,4 1030kg
Clio 1050 kilo falan. Yeni kasa. 5 kapı. Ekstra donanım. Bunun üstüne değiştirdiğim jantlarda daha ağır.
tmm ozmn sökmüyorum
haydi byy
kadranda..
muhabbeti en baştan sona okudum, sonuçları merak ediyorum, istanbuldA olsam benim vtec2 ile gelirdim ben de, ilk başta çok mu farklı olur diye düşündüm ama motor hacmi sizin araçlarda küçük olsa da bg değerleri gayet iyi, hem maksat eğlence, sonuçlarınızı merakla bekliyorum, videolu olursa süper olur.
roverı merak ediyorum:)
zevkli deneme olacak o zaman :)
Denemelerin sonuçlarını çok merak ediyorum :)