tabiki :)
ben yatıyorum iyi geceler dilerim hepinize görüşmek üzr
Printable View
tabiki :)
ben yatıyorum iyi geceler dilerim hepinize görüşmek üzr
Ankarada olsan seninle denemek isterdim bmw 116i stock 116 hp chip filtre egsoz cok azda hafifletme war 70 den bassak sonuc ne olurdu cok merak ettim
bende denemek isterim ama zaman problemim mevcut. 1.4is civic
konu bayağı coşmuş :) benim aracımın segmanlarında ve kapakta problemler var par pur çalışıyor şişiyor gitmiyor hiç,kompresyon stock 11 benim çıkan değer 9.5 10 arası :D tekrar tekrar diyorum olması gereken halinden 3-5 boy geride :) madem aracının en yapılmış en sağlıklı hali benden 2-3 boy önde olmaz diyorsun utku bu aksam aksilik olmazsa köfte hali ile deneriz fikir sahibi oluruz benimde iddiam yok motor yaptıktan sonra 2-3 boy muhabbeti sadece bir tahmin daha önce de söyledigim gibi belki bu aksamda gecersin yaptıktan sonrada simdiden canın sağolsun :)
bana da haber verin... ;)
cenk çıkarken aragaz yap bakarsın canım sıkılır katılırım :D
Rover benim rakibim bence, Cenk'e rakip değil :D Tabi sadece anlatılan speclerdeyse..
hayırlısı aksam cıkarsak engin ve murat ikinizede alo derim :)
haber bekliyorum cenkim.. ;)
cenk sen beni yanlış anladın ben en başından beri seninle konuştuğum için seninle samimi olup tanışmak isterim o apayrı bi konu o şekilde düşünmesem ben çamlıcaya geleyim demem zaten.
Benim dediğim, 3 4 boy geçebiliceğini söylüyosan senin araban bahsettiğin gibi ufak oynamalı değil ağır yüklü :)