forumda can var ankaradan stock 207rc var stock fn2 ile yanılmıyorsam kafa kafaya gidiyordu yada geciyordu mini cooper s de kafa kafaya gidebilir bu durumda
Printable View
evet ben gidiyordum stockken :) hatta 5 te geçtiğimde oldu..
Mustafa ozanla 50 kere denediniz onları zaten bliyoruz kardesim ama senin gelmediğin bi gece ag106 yı yeni aldıımızda otobanda tamerle hem roll hem drag yapmştık yanımda da besok vardı hatta 180 den sonra doal olarak yakalayıp baya bi geciyodu ama oraya kadar öndeydm :) onlarda sasrmıslardı hatta bende o kadar beklemiyodum acıkcası neyse ustunden 2 sene gecti nerdeyse smdi yeni bi deneme yapcaz bakalım bulablirsek bi cooper :)
seko pm attım :)
aynen kardesm soner konuscaktı haber bekliyoruz bakalım..
benım komsudada var coper s 2002 manuel oda kırmızı 40 000 km de orjınalın orjınalı ama adam doktor denemez :)
dener belki ya forumda dişci arkadasımız cooper si var onun maşallahı var gerci arabasında yok yok:)
kısa şanzumanlı 106 gti stock mini cooper s i dragta geçiodu ama 2 araçta stock olursa çekişmeli bi deneme olur.
sıkıtılı bir karşılaştırma:)
Kalkışta lastiği ve balatası ii olan alır (pilotaj demiorum bile). Sonrasında cooper gene gelir geçer.
rollde cooper direk ayırmaya başlar.
bu gece ataşehirde cooper clio rs czt gibi araçlar olacak denemek isteyen 106 lar varsa bence onlarda katılsın :)
ikiside stocksa mini geçer ama 106 biraz oynanmıişşa 106 geçer