Arabayı komple boyaya vermeyi düşünüyorum.hazır tampon farlar flan sökülmüşken farlarada karartma yapıyım diyorum.renkte karar veremedim sizce hangisi daha cok yakısr.
aracın rengi punto laciverti olucak.
secenekler bunlar;
Siyah
Gri
Koyu Gri
![]()
Siyah
Gri
Koyu Gri
Arabayı komple boyaya vermeyi düşünüyorum.hazır tampon farlar flan sökülmüşken farlarada karartma yapıyım diyorum.renkte karar veremedim sizce hangisi daha cok yakısr.
aracın rengi punto laciverti olucak.
secenekler bunlar;
Siyah
Gri
Koyu Gri
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Aracın rengi bu olucak.
gri belli edermi kendini aynı mı kalır o düşünce var aklımda.koyu gri az daha acık olsa aslında..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Omer Ben Eskıden Graffıtı yapıodum sana bı yardımım dokuna bılır belkı.
Taksımde Atlas pasajında ust katta mazot dıe bı yer var Montana & Belton Sprayler satıolar. Bu boyalar graffıtı ıcın ozel ımal edılen boyalar akcalıyla yakından uzaktan alakası yok ve renk cesıdı cok fazla. Sıyahın ve Grının arasında 43 renk var ole solıyım sana gıt ordan bak. daha yaratıcı bısıler elde edebılırsın bence.
değişik olacağım diye arabanı çirkinleştirmeye de, amerikayı yeniden keşfetmeye de gerek yok..
mat siyah.. yakışanı budur..
benc sıyah yapma benım aracım mavı ve sıyah farlarımın ıcı hiç guzel durmuyor tavsıyem gri yap koyu grı![]()
www.honda-tech.com